Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárek pro zpěváka

Od: saanfu* odpovědí: 14 změna:

Ahoj,chci se zeptat,co byste dali zpěvákovi na koncertě jako dárek? Díky

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dedkoid*
hodnocení

0x

pusu, kytku, DVD s výběrem písni Evy a Vaška, podepsanou vlastní fotku, tričko s vlastní fotkou, podprdu, kalhotky, nějakou dobrou uzeninu... *haha*

saanfu*
hodnocení

HAHAHA *smich* začátek byl dobrej...ale uzenina? Ta to zabila *frajer*

lidus*
hodnocení

0x

Dárek a proč? Já si zaplatila vstupné a prodavačce v marketu taky nekupuji kytky za to, že mně obslouží. Fakt si myslíte, že zpěvák o nějaké dárky stojí? Kytky si rozebere personál, plyšáci zkončí kdo ví kde.

23.04.12 11:44

liduš *palec**palec**palec*

saanfu*
hodnocení

Tak s tou prodavačkou...Nikdy nevíte ;) ale právě tam jde o to...já vstupné neplatím...dostala jsem od něj volňásky,tak právě nevím,co mu mám koupit...

poiu*
hodnocení

0x

Ahoj, jestli se jedná o božského Káju, tak bych mu dal zrcátko, když mu jej na TýTý vyfoukl Míša Davidů.

alena2

Nezasloužil si ho David, asi zapracovalo zase masové posílání hlasů v tom jseou tyhleti experti. Můj favorit byl Klus

polinek*

,,Klus neumí zpívat ,,,

alena2

Kryl taky numěl moc zpívat, je to spíš Básník, který zpívá...

lidus*

Aleno, můj taky jeho album Racek je perfektní a písnička Pánu Bohu do oken je špička. Zpěv sice průměrný ale perfektní texty.

cocinkamichalka*

Liduš souhlasím, takový Xindl X taky zpět nula, ale ty texty!

hajmoni*
hodnocení

0x

pytlík hašlerek? ;)

egon*
hodnocení

0x

...lahvinku...

hodnocení

0x

Pominu-li peníze, které dostane ze vstupenky (což ve Vašem případě neplatí), tak za kvalitní produkci se umělcům děkuje potleskem.

Pokud jste ty volňásky nedostala proto, že zpěvák doufá v odměnu ve formě naturálií... :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]