Nejste přihlášen/a.
dobrý den,
mam jeden problém.jdeme s kamarádama do kina.je nám všem 13.a chtěli bysme jít na film Prci prci prcičky:školní sraz, ale je tam věková hranice 15 a víš. a já nevim jestli nas tam pustej nebo ne.je to CINESTAR na Andělu.
Dík
Pepyku, radši počítej s tím, že budou chtít občanky, přecejen je to trošku "nahataj" film...
doplněno 21.04.12 12:15:*"nahatej"
Nedávno o tom byl dokument v televizi. Mladým jsou kontrolovány občanky, zda je jim opravdu 15 a komu není, do kina jej nepustí. Hrozí za to velké pokuty.
Větší problém jsou ale filmy přístupné od 12. Jak to poznat? Občanky ještě nejsou. Je navrhováno, aby mladí nosili do kina průkaz zdravotní pojišťovny kvůli kontrole věku. nepomohlo prý ani, když nevpuštěný chlapec hned volal domů a matka jeho věk potvrdila.
Jinak - nemáš kam spěchat, proč? Všechno jednou v životě poznáš. Z mých vzpomínek: Bylo mi asi tak 13 - 14, šedesátá léta a v naší vsi na vývěsce u autobusové zastávky visel program kina v sousední obci na celý měsíc. Nejvíc mě zaujalo: LÁSKY JEDNÉ PLAVOVLÁSKY - PŘÍSTUPNO OD 18 LET! Nedalo mi to pokoje - co tam jen může být, když je to až od 18? Co bych za to dala, kdybych ten film mohla vidět. Osud tomu chtěl, že jsem tento už starý film poprvé shlédla až po mnoha letech, už mi bylo po padesátce. Byla jsem rozčarovaná, nebylo tam vůbec, ale vůbec nic, než hlavní hrdinka v kalhotkách a podprsence. Musela jsem se sama sobě smát, jak jsem se kvůli tomu filmu v dětství nervovala. Takže člověk mnoho očekává a pak bývá zklamán. Jaga.
Za zkoušku nic nedáš. My jsme s holkama šly taky jednou do kina, všem bylo 13, jen mně 14, film byl od 14 (dost jsem se divila, ale fakt to nebylo od 15), a když jsem u vchodu řekla, že na ně dám pozor, pustili nás všechny :D.
Ovšem Pepo, copak víš a výš pro Tebe není žádný rozdíl?
Mně to hlava nebere,proč se drát kamsi do kina,na volovinu,když je toho plný internet a celkem volně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.