Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Už dlouho hledám písničku...poradite?

Od: krkovicka* odpovědí: 4 změna:
Dobrý den.Jelikož jste tady machři a umíte rozpoznat píseň tak mi prosím poraďte.Poprvé a naposledy jsem jí slyšela při cirkusovém představení Bernes.Kluk v ní zpíval něco jako Krásný motýl...(slova už nepamatuji),ale vím že bylo to o krásným motylu jak se změní v lásku,ženu jeho srdce(metafora).Její napěv byl skoro až totožný s touto melodii

a možná refrén zpívala ona žena,ale tím si nejsem jistá.Je to už rok co jsem na představení byla.Ani v češtině jsem nepoznala kdo z českých zpěváků jí zpíval.Byl to ale mladý hlas.Žádný chraplak...
Mockrát Vám děkuji a snad budete mít štěstí v hledání.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dedkoid*
hodnocení

0x

No a proč jim nenapíšete nebo se jich nezeptáte na Facebooku? cirkus@bernes.cz

facebook.com/...

krkovicka*
hodnocení

Hudbu k programu si určují samotní účinkující a ty se tam často mění,jsou to poláci.Nedá se to dohledat.Aspoň podle nich.Už je to dlouho:(
dedkoid*

A to zpívali polsky?

krkovicka*
hodnocení

Artisti byly poláci.Písnička byla českého rázu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]