Dobry vecer.Jiz z titulku vyplava ze muj problem se tyka sexu.Neni to ale z me strany (doufam).ale ze strany meho partnera.Chodime spolu pres rok.Ze zacatku probihalo vse normalne.Sex jsme meli i trikrat denne.Postupne ale partnerova chut na sex vymizela.Premlouvat ho uz me nebavi,a tak trochu jsem rezignovala.Ted mame sex tak jednou za mesic,coz me rozhodne nestaci.V tomto ohledu jsem asi narocna.Snazim se sex ruzne ozivovat,aby to nebylo stereotypni.Ale stale mam pocit ,ze muj pritel sex proste nepotrebuje.Poradte mi prosim jak na to.Predem dekuji.
Hezký den,při velké chuti na sex můžeš najít jiného partnera,který má sexapel,nechceš-li tak si kup pomůcky k tomu určené třeba robertka,který ti pomůže částečně.
malinka-Tak podle mě si musíš najít jiného partnera jednou za měsíc je opravdu moc málo jestli naročnější tak musíš najít jineho nebo za chvili to bude velice těžce nést budeš k němu zla a stejně to skončíte,radím najít jiného.SO
malinka*
Dekuji za odpovedi.S tim robertkem to neni spatny napad,ale ja radsi zivehoA jineho partnera sice nechci,ale nevim jak dlouho to takhle vydrzim.Mejte se krasne a jeste jednou moc dik
Ahoj malinka, nemyslim si, ze tvuj partner na"to"neni. Vzdyt pises, ze zpocatku bylo vse v poradku. Tyhle problemy muzou mit radu pricin - nejaka velka zmena ve vasem vztahu, v jeho zivote, v jeho zivotosprave, anebo - coz je nejcernejsi moznost - ma tvuj partner nejakou bokovku a s tebou uz se mu do toho potom nechce. Pokud jste mladi, zdravi a po roce vztahu prestanete soulozit, je to opravdu divne.
maňas
Ahoj malinko,tuhle věc si vyřeš co nejdřív.I když ho máš ráda,tak by to bylo stále mezi vámi jako tichý problém.Dá se s tím žít,ale je blbé to řešít až časem,až třeba budou i děti.
mne tez neuspokojuje zena ,ale ja ji rozumim prace atd.tak mam 2 milenky daleko od domóva a tim jsem to vyresil a dokonce se mi jeste vic zvysila chut na manzelku
Je to možná nějakým stresem, starostmi s kterýma se nesvěří, něco ho žere a nejseš ta pravá, které to chce říct, nebo má jinou, anebo mu to takhle vyhovuje. Chce to si o tom popovídat nebo i zajít do poradny.
Každopádně to chce změnu.A to razantní.Zkuste navštívit sex shop a nakopit.Zkuste se koukat na dvd,či vhs.Musíte to prostě okořenit.Představte si,že celý měsíc budete obědvat jen špenát ašpenát.Tak hodně zdaru!:P
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.