Nejste přihlášen/a.
Dobry vecer.Jiz z titulku vyplava ze muj problem se tyka sexu.Neni to ale z me strany (doufam).ale ze strany meho partnera.Chodime spolu pres rok.Ze zacatku probihalo vse normalne.Sex jsme meli i trikrat denne.Postupne ale partnerova chut na sex vymizela.Premlouvat ho uz me nebavi,a tak trochu jsem rezignovala.Ted mame sex tak jednou za mesic,coz me rozhodne nestaci.V tomto ohledu jsem asi narocna.Snazim se sex ruzne ozivovat,aby to nebylo stereotypni.Ale stale mam pocit ,ze muj pritel sex proste nepotrebuje.Poradte mi prosim jak na to.Predem dekuji.
11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
nensy*
0x
malinka-Tak podle mě si musíš najít jiného partnera jednou za měsíc je opravdu moc málo
jestli naročnější tak musíš najít jineho nebo za chvili to bude velice těžce nést budeš k němu zla a stejně to skončíte,radím najít jiného
.SO
pashik
0x
Ahoj malinka, nemyslim si, ze tvuj partner na"to"neni. Vzdyt pises, ze zpocatku bylo vse v poradku. Tyhle problemy muzou mit radu pricin - nejaka velka zmena ve vasem vztahu, v jeho zivote, v jeho zivotosprave, anebo - coz je nejcernejsi moznost - ma tvuj partner nejakou bokovku a s tebou uz se mu do toho potom nechce. Pokud jste mladi, zdravi a po roce vztahu prestanete soulozit, je to opravdu divne.
mil®
Tato dysfunkce může být zapříčiněna i věcmi, které jsem psal výš, i třeba braním nějakých léků, třeba na tlak nebo na zklidnění.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]