Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hunger games

Od: freade* odpovědí: 7 změna:

Viděl jste někdo nebo četl jste?
Jaký to na vás zanechalo dojem?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cobrak*
hodnocení

0x

Ségra na tom byla v kině a pochvalovala si to.

liwilterhage*
hodnocení

0x

Zdravím Vás,

já osobně jsem to nečetla a ani jsem to neviděla v kině, ale mám více známých(asi pět,šest), kteří se této knihy nemohou nabažit a vynachválit jí. Jedna kamarádka po přečtení prvního dílu, který měla půjčený, si knihu šla koupit a ihned si přikoupila i další díly. Stále, ve spojitosti s filmem, o knihách mluví a nutí mne ke čtení a shlédnutí filmu.

Já osobně ale nevím, možná se jen v případě mých známých jedná o přehnané reakce. :)

freade*
hodnocení

Plně doporučuji!O velikonočních prázdninách jsem zkoukla film a přečetla všechny tři díly.V kině jsem na Hunger games byla už 3x a šlabych znovu. :)

dzordz*
hodnocení

0x

Někde se mi tu povalujou, ale ještě nebyl čas to ani otevřít :(

martinaa*
hodnocení

0x

Do kina se teprve chystám, trailer mě dost zaujal. Zda si koupím knížku, to záleží na dojmu z filmu... kdysi jsem byla v kině na Eragonovi a dost lidí odcházelo během filmu znechuceně pryč. Nechápala jsem proč, tak jsem si knížku koupila, abych viděla, co režiséři tak strašně zmršili. Hned poté následoval druhý díl, pak třetí a netrpělivě očekávám konec dubna, kdy mám k narozkám dostat nejnovější a poslední díl.:)

Hunger Games má více dílů? Navazují na sebe?

Děkuji.

freade*
hodnocení

No respektivě knížky na sebe navazují ale vždy se příběh odehrává po nějaké době..

re*
hodnocení

0x

Četl jsem jen kousek... nebude to takový thriller jak ostatní píšou...

Kniha se tváří promyšleně, ale ve skutečnosti se zaobírá hlavně lovením zvěře. Autorka drží své postavy od jakéhokoli nebezpečí, jak fyzického, tak duševního. Všechny vraždy se odehrály mimo obzor hlavní hrdinky nebo zdálky, nejlépe omylem. Když už musela hlavní postava někoho zabít, jednalo se o vraždu z milosti nebo v afektu. Vztah hlavních postav byl vlastně taky o ničem, jelikož nebyl upřímný.

cbdb.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]