Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lék na dobré spaní

Od: js* odpovědí: 6 změna:

Dobry den,chtěla bych se zeptat...

Byl jsem tuhle u Pana doktora a předepsali mi lék na spaní MELATONIN INSOM a ještě mi řikal že bych mohl zkusit jeden lék a začínal na písmeno C ale ted si nemužu vzpomenout jak se jmenuje...:( a stál přibližně 440kč... ale nevim jak se jmenuje...je to na dobry spánek...Poradíte mi prosíím? nějaky lék na C,je to na spaní a stál 440Kč...Nebo alespon pár léku na C

Předem děkuji za odpověď.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

malvinka*
hodnocení

0x

Tento lék neznám, ale určitě dobrou službu vykoná Meduňkový čaj nebo Rúžový olejíček / z tisíce růží/ lehce vmasírovaný na zápěstí a pod nos případně Levandulový. Také se mi osvědčíl olej ze Sibiřské jedle, tento je vhodný i k masážím při bolestech.

hodnocení

0x

Není to Circadin?

aislp.cz/...

martina30*
hodnocení

0x

Lék na dobré spaní práce na čerstvém vzdoušku a večer uleháte mrtví.Od té doby co bydlím v lese spím jak miminko*smich*

sexyboy
hodnocení

0x

A není to náhodou na S...? - S E X

mili*
hodnocení

0x

Já mám levnější a účinný recept: ohřát deci mléka, přidat 2 lžičky kozlíkových kapek (těch rozlévaných z lékárny), dosladit medem. Pak usnete jak mimino.

hodnocení

0x

manželka měla problémy se spánkem... po poradě s více lékaři a po požití více léků měla problémy i nadále. po důkladném přečtení příbalových letáků k jejím základním lékům zjistila, že jí může chybět vitamín B.
CHYBĚL! s úspěchem používá jako zdroj vitamínu B tzv. pivovarské kvasnice a spí jak dudek...
google.cz/...
Najděte si na poradně heslo Špatný spánek-denní únava...
pokojný spánek... a dejte vědět!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]