Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nej song od Beatles

Od: denita* odpovědí: 12 změna:

Dobrý večer, nedávno jsem se tu dotazovala, která píseň Vám přijde nejvíce smutná. No, a teď bych se ráda dozvěděla, kterou písničku od Beatles máte nejradši. Pokud nemáte rádi Beatles, opravdu nemusíte odpovídat. ;)

Nicméně předem děkuju za odpovědi.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Těžký vybraj tu NEJ, mám jich víc...

denita*
hodnocení

A těch víc - které to jsou, prosím...

hodnocení

0x

Já mám od Beatles rád všechny písničky.*nevi**nevi*

ladinpraha*
hodnocení

0x

Mám tu komplet diskografii a poslouchat se dá opravdu všechno.

hodnocení

0x

Z jejich nejstarší tvorby všechno a Yesterday bude nesmrtelná (přitom ji považovali za popěvek a nechtěli ji publikovat)

stribrnak*
04.04.12 04:50

IMAGINE

Imagine je Lennonova sólovka nééé?.?.?

souhlasím... Imagine už byl sólo Lennon...

julka*
hodnocení

0x

Strawberry Fields Forever.

hodnocení

0x

z těch oblíbenějších mě napadá např. The long and winding road... :)

tomas11*
04.04.12 10:36
hodnocení

0x

Michelle

denita*
hodnocení

Děkuju všem za odpovědi. Vím moc dobře, že to hrozná otázka :). Já mám taky ráda všechny jejich písně, momentálně je to "Oh Darling". :)

doplněno 04.04.12 18:17:

Jo a také nemůžu zapomenout na naší "rodinnou" Eight days a week! :) Tahle písnička automaticky hraje na všech rodinných oslavách, setkáních apod. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]