Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se jmenuje ten film?

Od: radsinikdo odpovědí: 4 změna:

Kdysi jsem viděla takový film. Byl o tom, že někde na lodi byl diamant a jeden borec se rozhodl, že ho ukradne. Domlouval se na tom s kámošem a s přítelkyní. Tak se tam vydal musel dávat pozor, aby ho někdo neviděl a aby nespustil alarm, a nakonec ho myslím ukradl. Víte o jakej film jde? Vím že se mi hrozně líbil, a byl takovej akční. Už je to dlouho co jsem ten film viděla, jestli si ještě na něco vzpomenu, tak to sem připíšu.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x
radsinikdo
hodnocení

Jůů, to je myslím on, děkuju moc :))

radsinikdo
hodnocení

Jo a nevíte kde bych ten film sehnala? už jsem ho kdysi viděla a líbil se mi, a tak bych ho chtěla vidět ještě jednou :) já jsem ho sháněla, ale nic jsem nenašla :(

ladinpraha*

Vím. Podívej se na ulozto.cz.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]