Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Název českého seriálu?

Od: krkovicka* odpovědí: 5 změna:
Nemohu si vzpomenout.Dávali ho tak pět let zpátky.Byl o mladých lidech.Marta Issova hrála závislou na drogách a její otec byl Tomáš Hanák.Tuším že byl fotograf.Mámu neměly.To je vše na co vzpomínám.Dál by se mi to popletlo s jinými seriály.Děkuji za odpověď.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

flip
hodnocení

0x

Hmm.. podle filmografie se potkala s Hanákem v seriálu "Dobrá čtvrť"- mohlo by být? :) csfd.cz/...

ahasver4*
hodnocení

0x

Není to Dobrá čtvrť?

kultura.idnes.cz/...

doplněno 27.03.12 22:08:

No když jsme dva,tak jsme se asi trefili...:)

krkovicka*
hodnocení

No jasně .Dekuji...kéž by ho zas dávaly.

hodnocení

0x

krkovičko, o seriálu nevím nic, neviděl jsem ho. Už ho aj tak identifikovali ostatní, tak poradím aspoň pro budoucnost tobě či jiným:

do vyhledavače jsem napsal všechna data, která jsi dodala, teda tomáš hanák marta issová tatínek drogy a nechal vyhledat.

Výsledek je tady google.com/... možná, že by se dalo ještě doplnit i fotograf, sirota, ale myslím, že to stačilo.

myslím, že Google je fenomen doby...

doplněno 28.03.12 06:30:

úplně přesně to bylo tady

google.com/...

doplněno 28.03.12 14:50:

ještě se dá hledat šikovněji... stačí třeba kouknout na myheaven.cz/... a

použít google třeba jako kalkulačku, slovník, mapu, počasí a td.

nebo flamendr.cz/...

krkovicka*
hodnocení

Dekuji.Víte jak hledám já?Tomáš Hanák serial.Nevěděla jsem že to jde napsat ve větách.proto mi vyskočí sto odkazů,rozhovoru a všeho možného.Pamatuji si jak pracně jsem chodila s blokem bezmála tři kilometry do knihovny vypracovat referát.a dneska?kliknete a máte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]