Nejste přihlášen/a.
Čaute, dost se poslední dobou zajímám o téma koncentrační tábory (Osvětim, Terezín), nacismus apod..Je to hodně psycho téma ale je to zajímavé a poučné ale chtěl bych se o tom dozvědět víc. Proto by mě zajímalo, jaký znáte nejlepší dokumentární film o těchto tématech?Popřípadně jiné materiály a tak..díky moc
Já nedávno četla knihu o koncentráku. Asi byla od BB art. V knize byli taková zvěrstva, že jsem jí nemohla ani číst, odložila jsem jí. Na uložto je hodně filmů. Když jsme u toho , ráda bych poslala tichou modlidbu lidem, kteří to zažili. Mají moji velkou poklonu a úctu.
Máte zájem i o jiné materiály, tak tedy:
kniha (útlá) od Karen Levine - Hanin kufřík
Na stránkách
www.osudy.estranky.cz
je velmi mnoho materiálů k danému tématu, ale jsou tam především všechny panely výstavy "Zmařené osudy", která putovala a snad ještě bude putovat českými městy. Výstava vznika při příležitosti 80. výročí narození Hany Brady.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.