Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká je tato písnička

Od: stribrnak* odpovědí: 14 změna:
14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Hudba je o dvě třídy výše než zpěv...(tím nechci říct že je skvělá...dobrá..., ale je prostě "slušná").

V textu resp. zpěvu máte tolik nápěvku "na na ná", že je to otravné...

To je můj názor..

Souhlas. Hudba slušná, zpěv v první půlce, takový ... nijaký, v druhé půlce, při větší raznci zpěvu se to zlepší. Ale pořád to není ono. A kdyby refrén měl slova, tak by to taky písničce dost pomohlo. Jako kdyby autorovi došly nápady.

stribrnak*
hodnocení

Martincakl dík za názor,jen jste dostal bodík od toho,kdo mě nemá rád,ale mě to nevadí,

Od koho jsem dostal bod nevím, jen píšu svůj názor za kterým si stojím...

hodnocení

0x
stribrnak*
hodnocení

Lujs jak jsi to dokázal?

Dostal sem to vnitřní poštou.

martinaa*
hodnocení

0x

Hudba moc pěkná (zvlášť začátek), ale bohužel pro mě velmi neosobní, až nepříjemný hlas...

stribrnak*
hodnocení

tak druhej pokus,snad to vyjde,dal jsem alespon jen obrázek,a

Vy Martino až někdy něco složite a nebudete kvákat u playbecku,tak to se dejte,díky

martinaa*

Aha, chtěl jste pochvalné komenty, to jste měl napsat hned. A nechte si svá invektiva, prostě jsem napsala, jak to slyším. A ještě si prosím nepleťe playback s nahraným podkladem, když už chcete machrovat:D:D

stribrnak*
hodnocení

není to tak,nechtěl jsem jen pochvalné názory,ničím nemachruju,vím co umíte vy a to mi stačí,

f..k

děkuju

martinaa*

Jen jsem zvědavá, jak vyfakujete ostatní, co mají podobný názor. Nebo vadí jen ten můj?

A nevíte nic, jakkoli si to myslíte.

stribrnak*
hodnocení

nevím co myslíte tím vyfakujete,neznám toto slovo z českého jazyka,bylo tím myšleno Flek

jako,že ještě lepší,nebo fakt?

nemyslete za druhé zpěvačko bez hlasu

martinaa*

Aha, z Vašich výrazů jsem si zvykla spíš na to druhé:)

Bez hlasu:D:D Nemá cenu mluvit o něčem, o čem nemáte ani páru...

doplněno 12.03.12 17:33:

Napsala jsem téměř to samé, co Martin dole. Proč jemu děkujete a mě urážíte?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]