Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za film?

Od: zabacek* odpovědí: 12 změna:

ahoj,chtěl bych se kouknout na jeden možná už starší film ale nemohu si vzpomenout na jeho jméno jen si pomatuju matně nějaké ukázky vím že to začíná: Jak je asi cca 5 lidi na mrakodrapu který vykrádaj banky nebo tropí podobný zločin mají masky klaunů...neví někdo název tohoto filmu? děkuji

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Zóna úniku?:)

doplněno 02.03.12 18:54:

csfd.cz/...

zabacek*
hodnocení

Nene to neni ono je tam asi 5 lidí začína to na mrakodrapu sedí tam a maj masky (klaunský) a vykrádaj banky , docela tam lítá aji krev film se odehrává ve větším městě...:)

ahasver4*

Tak to mám mínus...:)Nepamatuješ si nějakýho herce?

zabacek*
hodnocení

To právě že nevím no :)

zabacek*
hodnocení

Tento film je podobný hře "PayDay"

goby*
hodnocení

0x

Co Batmnan-temny rytir?

doplněno 02.03.12 19:58:

Pardon- Batman-Temny rytir.

zabacek*
hodnocení

Nene s Batmanem to nemá nic společného ach jo já ten název fimlu neseženu :D

goby*

Zkuste na www.youtube.com do vyhledavace zadat: The Dark Night-Bank Robbery Scene.Mam problem s vkladanim,ale ta scena by odpovidala vasemu popisu.

zabacek*
hodnocení

jo jo děkuji to je ono! ;) díky

zabacek*
hodnocení

Joj,aha to je batman? to neni teda ono :D až ted jsem si toho všiml

artrosis
hodnocení

0x

tak jestli tam hraje Jackie Chan a ta parta lupičů je taková banda prachatý mládeže,co se nebojí sejmout poldu,pak by to mohla bejt New Police Story. ale je to jen muj osobni nazor.

huldddddaaaa

Také to tippuji na New Police story :) tady

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]