Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejlepší film na holčičí mejdany

Od: denita* odpovědí: 5 změna:

Zdravím, přes víkend máme mejdan u kamarádky, je nás šest, jsme celke, rozdílné, ale všem je nám 15. Známe určitě romantické komedie, komedie, horory apod., ale těch filmů je prostě tolik, že snad není ani šance si něco vybrat. A tak prosím: jaký film se u vás nejvíce osvědčil pro takovýto typ párty? Díky moc!

( Na druhu filmu nezáleží, ale přece jen jsme holky a je nám 15, takže nás asi nenadchnou vědecké, dokumentární, válečné, možná ani ne moc dobrodružné - bude to ryze holčičí mejdan, spíš to vidíme na Pravou blondýnku, ale tu jsme viděly všechny několikrát. )

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

denita*
hodnocení

A omlouvám se za podrubriku, vím, že to patří spíš do Nejen pro ženy. *nevi* Nestihla jsem:) to změnit.

ahasver4*

sms.cz/...

Být mi patnáct,být dívka,tak u tohohle brečím jak želva..:)A pak to rozjedem na plný pecky...*ua*

cinematic*
hodnocení

0x

Mrkni sem, třeba tě něco inspiruje divcifilmy.blog.cz/...

denita*
hodnocení

Já je všechny znám, chtěla jsem něco, co máte rádi vy, nebo co se vám osvědčilo... ale stejně děkuju...

cinematic*

Dobře, tak být mi 15, volil bych na mejdan něco jako tenhle úlet csfd.cz/... Na ufňukanou romantiku se líp kouká ve dvou... :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]