Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dobrý animovaný film

Od: fatalwir® odpovědí: 19 změna:

Zdravím nezná někdo film podobný těmto? Ale nějaký míň známý. Filmy jako příběh žraloka, užasnákovi nebo hledá se nemo sou už okoukaný. Díky
Megamysl
Vzhůru do oblak
Zataženo, občas trakaře

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Ratatouille...

ukulele*
hodnocení

0x

Rio, Sammyho dobrodružství

martinaa*
hodnocení

0x

Život brouka, Mravenec Z:)

jaroslaw
hodnocení

0x

Já Padouch, Gnomeo a Julie, Planeta 51 , Máma mezi marťany

andreamic*
hodnocení

0x

panika v městečku- dost dobrý :)

hodnocení

Ratatouille, Život brouka, Já Padouch, Planeta 51 - to už jsem všechno viděl :D ale ostatní zkusím díky
stribrnak*

Pověsti staré Prahy-kozí příběh

dobromysl*
hodnocení

0x

Nevím pro jaký věk, ale starý dobrý Walt Disney (Lady a Trump, Popelka ...Nejkrásnější příběhy) a z kratších příběhů, 13ti letého syna nedávno pobavil Pepek námořník

hodnocení

No já právě spíš něco pro starší a akčnější.

doplněno 03.05.12 18:51:

Třeba to ani nemusí být pro děti. Mě se tuhle líbil docela film Terkel má problém to opravdu pro děti není *smich*

dzordz*
hodnocení

0x

Ze západních Mary a Max, ten je docela zajímavý a hodně smutný, Coraline, ten sem ještě neviděl, nebo starý Nightmare before Christmas, když teda překousnete ty tři minuty, kdy přijedou *** s *** aby zachránili ***, prostě americká demence, vůbec se to do pohádky nehodí.

Pak byl ještě film nazvaný prostě 9, někde na youtube snad najdete krátké nadšenecké video, které ale zaujalo a udělal se z něj pozdějš celej film. Zajímavý je prý i Muž, který sázel stromy, to sem taky ještě neviděl, má to asi půl hodiny a dá se to najít někde po netu.

Jinak ze zajímavějších východních třeba Spirited away, takový vážnější příběh s hlubším smyslem, Howl's moving castle, Ponyo (asi, originální název je Gaku no ue no Ponyo), ale to je asi pro menší nebo koukat s menším sourozencem :) 5 cm per second, to je zase tak s druhou polovičkou.. Hodně poutavej i dobře vypadající byl Ghost in the shell 1 i 2, možná tak poutavej, že se pak člověk koukne ještě na dvě série seriálu. Nebo Appleseed, to byly snad tři díly, hodně akční scifi s robotama, komplet renderovaný, ale postavy pořád v klasickým kresleným stylu.. A perlička na závěr, sice to není film, je to krátkej seriál, kde je každá epizoda ještě rozpůlená na dvě, takže jsou fakt kratičký, ale zato jsou naládovaný spoustou vtipů a srandy a akce, svižný střihy, různý grimasy, nejrůznější narážky (jo asi to myslím je 18+ :) ), jmenuje se to Panty & Stockings with Garterbelt a je to ta nejuhozenější a nejšílenější věc, co jsem zatím viděl :D

Koralína je parádní.

Muž, který sázel stromy je skvělý! Kdysi jsem ho viděl v televizi.

Na csfd http://www.csfd.cz/film/31167-muz-ktery-sazel-stromy/ má Ø 93%

A tady je celý http://video.google.com/videoplay?docid=3951088333019987494

Má jen půl hoďky. Hned jdu na to. Děkuju za připomenutí *hej* *palec*

doplněno 03.05.12 23:21:

Paráda! Ovšem kvalita dostala na prdel.

Na Youtube je lepší obraz i když je to na tři části

banan*
hodnocení

0x
mě se v poslední době hodně moc líbil animák Mrtvá nevěsta Tima Burtona :)
martinaa*

Jj, spolu s Nightmare before Christmas jsou to moje nejoblíbenější filmy:)

fran
hodnocení

0x

Nedám dopustit na veverku posedlou žaludem z Doby ledové. Už je asi vkinech pokračování č.4.

barboraaa
hodnocení

0x

Mrkni na animovanýho Tarzana ;), nádhernej film. Občas se na něj dívám, i když už nejsem zrovna dítě :)...taky Lví král :D

sirius007*
hodnocení

0x
dobre je dantovo peko
www.csfd.cz/film/273027-dantovske-peklo/
uz to sice neni pohadka

hodnocení

0x

Wallace & Gromit zatím jsou tři filmy csfd.cz/... Na odkazu jsou sice čtyři, ale dva "stejné"(reedice)

A ze stejného studia Slepičí úlet csfd.cz/...

Nebo Spláchnutej csfd.cz/...

hodnocení

Vidíte na tyhlety filmy sem úplně zapomněl, až na Spláchnutýho si je stáhnu. Díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]