Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem. Chtěl bych se zeptat. (spíše té starší generace - narozené v letech 1976, nebo 77, nebo 78). V roce 1993 začala tehdy vysílat televize PREMIÉRA (dnešní TV PRIMA). A v té době na té Premiéře v létě vysílali a přepojovali na zahraniční kanál SUPERCHANNEL. Hraváli tam takový v tom Superchannelu videoklipový pořad. Prostě blok plný videoklipů. - - - - A má otázka zní: nemá někdo nahraný, nebo popřípadě nepamatuje si názvy a interprety těch klipů z té doby v tom Superchannelu? Třeba má někdo nahraný na VHS pár některých klipů. U nás ČR to nebyly až tak známé hity. Ale já jsem to hodně pozapoměl. Nevíte někdo poradíte, jak se ty klipy jmenovaly? Námátkou si tak vzpomínám jen na klipy: KENNY THOMAS - STAY, AZTEC CAMERA - DREAM SWEET DREAMS, NU COLOURS - WHAT IN THE WORLD, nebo LISA B. - GLAM ... prosím oživí mi někdo paměť? Díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.