Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klipy z roku 1993

Od: petrik* odpovědí: 3 změna:

Ahoj všem. Chtěl bych se zeptat. (spíše té starší generace - narozené v letech 1976, nebo 77, nebo 78). V roce 1993 začala tehdy vysílat televize PREMIÉRA (dnešní TV PRIMA). A v té době na té Premiéře v létě vysílali a přepojovali na zahraniční kanál SUPERCHANNEL. Hraváli tam takový v tom Superchannelu videoklipový pořad. Prostě blok plný videoklipů. - - - - A má otázka zní: nemá někdo nahraný, nebo popřípadě nepamatuje si názvy a interprety těch klipů z té doby v tom Superchannelu? Třeba má někdo nahraný na VHS pár některých klipů. U nás ČR to nebyly až tak známé hity. Ale já jsem to hodně pozapoměl. Nevíte někdo poradíte, jak se ty klipy jmenovaly? Námátkou si tak vzpomínám jen na klipy: KENNY THOMAS - STAY, AZTEC CAMERA - DREAM SWEET DREAMS, NU COLOURS - WHAT IN THE WORLD, nebo LISA B. - GLAM ... prosím oživí mi někdo paměť? Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Na podobný blok - balíček hudebních klipů se dívám občas na O-2. jmenuje se to:

All Time Hits

JABRAKA

petrik*
hodnocení

Dík a jaké jsou webové stranky na tyto staré klipy ALL THE TIME?

slonbonjohn*
14.02.12 21:05
hodnocení

0x

Asi ne

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]