Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se jmenují tyto písničky

Od: fatalwir® odpovědí: 8 změna:

Zdravím nevěděl by to někdo prosím

uloz.to/...

díky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ta druhá písnička stopa 10 je brnkačka. DJ Bobo - Pray

www.youtube.com/watch

doplněno 01.02.12 23:55:

A o té první vím jen to, že je to Trance. Ale dík. Vrátil jsi mě o 15 let zpět. Sakra to byly parádní časy *uspech* *ua*

hodnocení

jójó prohrbával jsem starý CéDéčka *smich* pamatuju si když jsem jako malej stávál u sestřenky a komandoval jí co mi má vypálit :D

doplněno 02.02.12 06:25:

ja sem vůl. až teď mě napadlo vytáhnout pytek se starejma papírama z CD a ja to tu mam vytisknuty ta druhá písnička tu má napsáni Hits to mi asi moc nepomůže *smich*

vacivac*
hodnocení

0x

Dobrý den , na identifikaci názvu +interpreta skladeb si můžete stáhnou program " Tunatic.exe " .

Bohužel ne všechny písničky mají v databázi, zrovna tyto 2 mi to nevyhledalo. Ale já mám pc. tak trošku marod , zkuste :)

Druhá je jmenuje Rain (déšť) a myslím že je to Dr. Alban (ale bez záruky) . Zdravím H.

doplněno 02.02.12 14:19:

Hm, až po otevření ost. příspěvků to bude asi DJ Bbo, ten mi jaksi vypadl z hlavy :)

hodnocení

dr alban to není a samostatne rain mi vyhledá tunu jiných věcí

Jasně že to neni Dr. Alban. Je to DJ BoBo - Pray.

hodnocení

nedá mi to klid. co znamená "mám pc tak trošku marod"? nějaký vir či jiný humus? *smich*

vacivac*

Potřebuje přeinstalovat - kdysi jsem se snažila "pomoci" a pomáhala otevřít fotky s příponou "lnk" - nebrat - narvala se mi na všechny inst. programy - tím pádem jsou mimo použití. Známý mi jich pár "vysvobodil " , ale radil tu přeinstalaci. Jen se k tomu dokopat- tedy ne já -takový IT nejsem :))

hodnocení

šmarjá to se do toho dejte co nejdřív. čím dřív tím líp.

PS.: tohle mi vyjela databaze přípon

.lnk - Linker response soubor/skript
.lnk - Shortcut Windows 9x (LiNK)
.lnk - Advanced Revelation database soubor
.lnk - XNBC V8 Biological Neural Network Simulation Workstation link configuration soubor
.lnk - 602Pro PC Suite soubor
.lnk - Playlist soubor

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]