Nejste přihlášen/a.
Ta druhá písnička stopa 10 je brnkačka. DJ Bobo - Pray
A o té první vím jen to, že je to Trance. Ale dík. Vrátil jsi mě o 15 let zpět. Sakra to byly parádní časy
jójó prohrbával jsem starý CéDéčka pamatuju si když jsem jako malej stávál u sestřenky a komandoval jí co mi má vypálit :D
ja sem vůl. až teď mě napadlo vytáhnout pytek se starejma papírama z CD a ja to tu mam vytisknuty ta druhá písnička tu má napsáni Hits to mi asi moc nepomůže
Dobrý den , na identifikaci názvu +interpreta skladeb si můžete stáhnou program " Tunatic.exe " .
Bohužel ne všechny písničky mají v databázi, zrovna tyto 2 mi to nevyhledalo. Ale já mám pc. tak trošku marod , zkuste
Druhá je jmenuje Rain (déšť) a myslím že je to Dr. Alban (ale bez záruky) . Zdravím H.
doplněno 02.02.12 14:19:Hm, až po otevření ost. příspěvků to bude asi DJ Bbo, ten mi jaksi vypadl z hlavy
Potřebuje přeinstalovat - kdysi jsem se snažila "pomoci" a pomáhala otevřít fotky s příponou "lnk" - nebrat - narvala se mi na všechny inst. programy - tím pádem jsou mimo použití. Známý mi jich pár "vysvobodil " , ale radil tu přeinstalaci. Jen se k tomu dokopat- tedy ne já -takový IT nejsem )
šmarjá to se do toho dejte co nejdřív. čím dřív tím líp.
PS.: tohle mi vyjela databaze přípon
.lnk - Linker response soubor/skript
.lnk - Shortcut Windows 9x (LiNK)
.lnk - Advanced Revelation database soubor
.lnk - XNBC V8 Biological Neural Network Simulation Workstation link configuration soubor
.lnk - 602Pro PC Suite soubor
.lnk - Playlist soubor
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.