Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám název filmu

Od: lukyno* odpovědí: 2 změna:

Ahoj, před několika lety jsem viděl film, bohužel si už toho moc nepamatuji, ale líbil se mi a od té doby mi vrtá hlavou. Nemůžu si prostě vzpomenout.

Takže záblesky, co si pamatuji: Žánrově zřejmě thriller, zřejmě USA. Jedna rodina Matka, otec, dospívající dcera a mladší syn se přestěhovali někam do městečka, do velikého baráku. Začal jim na rekonstrukcích "pomáhat" místní týpek. Situace se začala nějak vyhrocovat, nevím přesně proč. Otec rodiny našel nějaké nesrovnalosti - na cestě v písku staré, dětské rovnátka, která měla být, myslím, zavražděné holčičky, za domem vrak auta atd atd. V lese našli jámu, které říkali Dáblův Chřtán, myslím, že se tam našly nějaká těla. Otec rodiny jede něco zjistit k otci onoho "týpka", týpek pak svého otce, myslím, zadusí polštářem. Celé to končí zápasem na střeše mezi "týpkem" a otcem rodiny.

Neviděl to někdo? neví někdo název?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

gorka*
hodnocení

0x

Cold Creek Manor (2003), režie: Mike Figgis

lukyno*
hodnocení

Paráda, je to ono. Moc díky *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]