Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká je to píseň, átie?

Od: babkazov® odpovědí: 15 změna:

Už hodně dlouho hledám a klikám a nemůžu najít. Prosím vás, hledám píseň, je to spíš árie. Nevím, proč bych ji přiřadila Mozartovi *hi* Je to nesmírně líbezná píseň, dva vysoké ženské hlasy. Několikrát byl použit ve filmech úryvek. Je to takové, že člověk se zastaví a zpozorní úžasem. *hi* Je mi hanba popisovat takhle muziku, ale je to prostě tak. Nevíte o ní?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Nevzpomenete si alespoň na jeden film ve kterém to zaznělo?

hodnocení

Nene, nevím, vždy jen ztrnu a poslouchám.:D

krkovicka*
hodnocení

0x
Housle? Piáno? Bude to těžký...najit.
hodnocení

Je tam nějaká muzika, ale hodně v pozadí. Ty hlasy jsou hodně dominantní. Evokuje to celé představu dvou dam v krinolímách. *tuc*Já vím, jsem jako nějaký Hotentot, ale lépe to nedovedu popsat.

Napadla mne tahle, ale pokud to není ona, určitě je krásná...

http://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/streisand-barbra/tell-him-celine-dion-48260
hodnocení

Tohle je moc krásná píseň, ale o ní vím. *palec*To, co hledám je stará, hodně stará věc. Z tzv. vážné hudby.

ahasver4*
hodnocení

0x

Já se omlouvám,koukám na tenis,pak se zapojím do pátrání...:)

lidus*

A vaří u vás lidi kdo, že tu vysedáváte v poledne? :)

ahasver4*

No jááááááá!Stíhám vařit,koukat na Nadala S Djokovičem a chvilku tady..:)A budou brambory na slanině zapečené s NIvou!:)

kt8d5*
hodnocení

0x

Není to náhodou Sull aria z Figarovy svatby od p. Mozarta? Číhněte na youtube, bohužel odkaz neumím zkopírovat *hi* .

ahasver4*

tak já za Vás ale to asi není ono.Však to najdem!

hodnocení

Ano ano, je to ono. Byla to sice jiná verze, ale jo. Já věděla, že se na všechno najde odpověď. Na každou otázku, byť špatně položenou. *pusa* Děkuji vám za čtení myšlenek a vyhledání odpovědi. Děkuji! *pusa*

ahasver4*

Nejsme žádný ořezávátka...*ua*

lidus*

ahasvetr to tedy čumím, při vytížení-vařim, sleduji tenis-jsem na pc a z těch málo informací co jste měl si zasloužíte metál. *hej*.

ahasver4*

Ale nezasloužím...Čest a chvála patří nicku kt8d5!Ten to našel a já jen zkopíroval odkaz z You Tube...:)Nerad se chlubím cizím péřím...:)A k tomu stíhání?Jsem třcet let ženatej!Vařím,peru,smažím,žehlím,maluju,sázím...*ua*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]