Nejste přihlášen/a.
Už hodně dlouho hledám a klikám a nemůžu najít. Prosím vás, hledám píseň, je to spíš árie. Nevím, proč bych ji přiřadila Mozartovi Je to nesmírně líbezná píseň, dva vysoké ženské hlasy. Několikrát byl použit ve filmech úryvek. Je to takové, že člověk se zastaví a zpozorní úžasem.
Je mi hanba popisovat takhle muziku, ale je to prostě tak. Nevíte o ní?
Je tam nějaká muzika, ale hodně v pozadí. Ty hlasy jsou hodně dominantní. Evokuje to celé představu dvou dam v krinolímách. Já vím, jsem jako nějaký Hotentot, ale lépe to nedovedu popsat.
Napadla mne tahle, ale pokud to není ona, určitě je krásná...
http://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/streisand-barbra/tell-him-celine-dion-48260
Ano ano, je to ono. Byla to sice jiná verze, ale jo. Já věděla, že se na všechno najde odpověď. Na každou otázku, byť špatně položenou. Děkuji vám za čtení myšlenek a vyhledání odpovědi. Děkuji!
ahasvetr to tedy čumím, při vytížení-vařim, sleduji tenis-jsem na pc a z těch málo informací co jste měl si zasloužíte metál. .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.