Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou písničku od Landy vybrat na projekt?

Od: aneta311* odpovědí: 14 změna:

Dobrý den,

v hudební výchově nám učitelka zadala úkol napsat o oblíbeném zpěvákovi a přinést ukázku hudby. Můj oblíbený zpěvák je bezesporu Daniel Landa. Mám ráda skoro všechny jeho písničky, ale vůbec nevím, která se hodí k referátu na Hv. Ze začátku jsem chtěla pustit písničku Touha, ale u té mi připadá, že to není jeho styl (a od nás ze třídy u toho všichni usnou) :D . Nebo mě napadlo Tacho (mamka říká, že tu ne)... Kterou z nich mám vybrat? Nebo nějakou jinou? :)

Předem děkuju za radu :)

Zdraví Aneta311 :)

doplněno 12.02.12 21:09:

Ale ten referát má být o Landovi obecně - o jeho životě, kariéře a tak...A ta písnička k tomu má být jako ukázka jehi hudby :)

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Znáte písničku Daniela Landy Terror?Docela by mě zajímal referát k ní.To by jste asi paní učitelku překvapila...:)Vyberte si raději jinou...

dzordz*
12.02.12 20:47
hodnocení

0x

Vltava?

Když ne Touhu, tak navrhuji Šanci.;)

moxa*
hodnocení

0x

Mno, tak zrovna tento pán se hudby dotýká jen tak okrajově a spíše náhodou :D, ale nebudu dál rýpat... Já bych dala Krysaře, tam se to dá alespoň nějak rozvést, má to atmosféru i děj. Nebo nějakou písničku z toho muzikálu.

des*
hodnocení

0x

Tak tady u toho nikdo neusne!

martinaa*
hodnocení

0x

Já bych tam pustila pěkně nahlas Třista z místa, Ztracení hoši, Muži s padáky nebo 1938:)

aneta311*
hodnocení

Ale já jsem taková citlivá duše :D

des*

Já bych řekl že pěkně lenošná,než citlivá,ještě si dělej úšklebky.

aneta311*
hodnocení

Nejsem lenošná...všechny tyhle písničky znám (kromě toho Ztracení hoši), ale ve třídě bych je (asi) nepustila :(

artik*

- trošku podpořit vlastence :D , bych chtěl vědět co na to řekne učitelka

aneta311*
13.02.12 14:23
hodnocení

:D

askmenow*
hodnocení

0x

Já bych asi šla do Protestsongu

tegurka16*
hodnocení

0x

Mě osobně by zajímal referát o písni Bratříček

ludak*
hodnocení

0x

Tady máš inspiraci o životě a kariéře musictonic.com/...

Mimo jiné i Fanánka

Já bych pustil třeba Motýlka,nebo Chcíply dobrý víly

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]