Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Filmy (2010 - 2011)

Od: sarinecka* odpovědí: 6 změna:
Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli neznáte nějaké dobré filmy, komedie, romanťáky nebo nějaké holčičí, a jestli ano jestli by jste mi je sem nenapsali. :) Nejradši bych byla filmy z roku 2010 - 2011, nějaký který Vás zaujal nebo tak. :) Díky! :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

letitbe*
hodnocení

2x

Já osobně jsem fanda spíše starších filmů, ale jestli mě neco zaujalo, tak to byly filmy: RAngo, Pomáhat a chránit, Půlnoc v Paříži nebo 50/50 :)

sarinecka*
hodnocení

Děkuji moc! :) A jenom se chci zeptat, ten film Půlnov c Paříži je už někde s dabingem, nebo jen s titulkama?

denita*
hodnocení

0x

mně se strašně zalíbil jako romantická komedie Štastný nový rok. nebo jemu podobný Na sv. valentýna. monte carlo. a taky nezapomenutelný Marley a já, i když ten je z roku 2008...

sarinecka*
hodnocení

Marley a já - Ten film miluju! :)

mrnousek*
hodnocení

0x

Já jsem ujetá na Stmívání, takže jednoznačně Stmívání 4 - Rozbřesk! :D

jipka*
hodnocení

0x

Mě se moc líbí Muži v naději.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]