Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Film s černochy a ještě jiné filmy

Od: standik46 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den dostal jsem za ukol stahnout film. Udajně v něm hrají pouze čenoši a jeden běloch, který se zamiluje do jedne mladé černošky. Svýchy snah o její získání se však pokusí i vzdát. Odjede na nádraží, tam je zastaven jejím otcem, nakonec je do rodiny přijat. Omlouvám se, ale více nevím. Zajímal by mě název filmu

A ještě mám stáhnout tyto filmy, bohužel na uložto nejsou a ani nikde na netu jsem nenašel jejich stopy

1. Mluv mluv zajímáš mě

2. Kdo bude mít rád mé děti

3. Zamilovaný blázen - film z roku 1981, pokračování filmu Prázdniny v Římě z roku 1953, ale na uložto je pouze s titulkami

4. Podívejme se na to jasně - tento film jsem nenašel ani v žádné filmografii

5. Vím, že vím, že víš

6. Něžné kuře

a poslední český film Vy nám taky šéfe

Děkuji všem, má někdo nějaký typ kde bych je mohl najít a stahnout. Nebo je někdo má a je ochotný nahrát je na net? děkuji mockrát Standík 46

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

1. uložto není jediná stránka s uploadovanými soubory.

2. ten film s černochy - není to náhodou tohle csfd.cz/...? ;)

standik46
hodnocení

Děkuju, mohl by si ty další stránky poradit? :)

czshare.com, filestube.com...

olaf71*
hodnocení

0x

Black and White

lindaf*

zkuste to na hellshare.cz :) tam je toho trosku vic nez na ulozto.cz

;)

doplněno 31.12.11 10:18:

ulozto.cz/... tady je to Vy nam taky sefe ;)

doplněno 31.12.11 10:23:

uloz.to/... tady je to Nezne kure (doufam ze je to ono ;) )

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]