Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pozitivní, příjemná hudba

Od: anonym2* odpovědí: 6 změna:

Hledám nějakou příjemnou, pozitivní hudbu pro zlepšení nálady :).

Poslouchám hodně hiphop který je ale založen na reálných textech a ty nebývají vždy zrovna pozitivní. Nechci hip hop přestat poslouchat (myslete si o tomto stylu co chcete, ale mám své důvody proč jej poslouchám) , ale rád bych taky trošku něco jiného.

Budu rád za jakékoliv doporučení, tipy atd.

Taky bych ocenil nějakou příjemnou instrumentální hudbu pro čas, kdy se potřebuji soustředit na práci, ale rád bych na pozadí nějakou jemnou hudbu, kde mě nebudou rušit slova.

Děkuji za jakékoliv tipy.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Enya, Gregorian, Celtic (jakakoli keltska hudba - Celtic Spirit, Celtic Dream, Celtic Paradise), nebo Irish Dream.

14.12.11 17:03
hodnocení

0x

Sigur Rós *tuc*

olaf71*
hodnocení

0x

dobrej je heavy metal. na mě působí velice pozitivně. text je jednoduchý a hudba výrazná.

kdokoliv*
hodnocení

0x

Na tuto otázku není třeba vůbec dávat typy hudby , každý má oblíbenou nějakou hudbu a ta je také jemu nejpříjemější a proto ji poslouchá a z tohoto vlastního výběru najít to co je v danou dobu nejpříjemější je na dotyčném. Mohlo by se tu sepsat stovky skupin či tísíce názvů písniček a o každé by se dalo říci, že je pro tu anebo jinou příležitost vhodnější.

kalkulon

prispevek naprosto k nicemu..;)

dzordz*
hodnocení

0x

Na pozadí třeba ambient house, trance?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]