Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nezná někdo dobrej horor

Od: cip* odpovědí: 21 změna:

Chtěl bych poradit nejakej dobrej horor u kterýho se budu bát,ale to je právě to já se věětšinou u 99 % hororů nebojim.Viděl sem všechny díly Saw,Kruh,Usvit mrtvých,Insidious,REC,Pokoj 1408,Houbičky,Země mrtvých,Soumrak mrtvých,Paranormal activity 1 2 , a ješte nejaky dalsi .Ale u žadnýho sem se zatim nebal proto hledam nejakej u kteryho se budu bat .*cert*

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

valdik007*
hodnocení

0x

Jestli jste videl starsi horor Věc tak ted je v kinech natočena druhá Věc: Počátek, jestli jste ani jeden neviděl, doporučuji prvni zkouknout Vec počatek a pak starší Věc, děj takto navazuje.

dzordz*
hodnocení

0x

Tak Saw se po prvních pár dílech docela zvrtlo .. on to jako ani není horor, ale ze začátku to alespoň hrálo tak nějak psychologicky na to, že lidi byli potrestáni za svoje chyby a nedostatky, diváci měli pocit, že ani oni nejsou zdaleka dokonalí a že i jim by se mohlo něco takového stát. Jenže pozdějš se to zvrhlo v nesmyslný mlácení a krvácení a bylo to úplně o ničem.

Nejmenoval ste Nenávist a Nezvratný osud, ale to jste určitě taky viděl .. takže mě nic nenapadá, pro krátké rozptýlení nabídnu aspoň tohle :) (slabší povahy by na to opravdu, opravdu koukat neměly) comic.naver.com/...

cip*
hodnocení

No Nenávist a Nezvratný osud sem viděl ,předchozí diskuzi sem taky skouknul a všechno sem videl ,ale horor Věc jsem nevidel kouknu se a pak povim jestli sem si cvrnknul do trenek ;)

3t*
hodnocení

0x

martinaa*
hodnocení

0x

To se nedivim, ze jsi se nebal:) Paranormal acitivity, Saw, Houbicky, Zeme mrtvych - to jsou hovadiny. Soumrak mrtvych je zase parodie, to neni horor vubec:)

Insidious je pekna ducharina, ale kazdy to taky nemusi, i kdyz lekacky tam byly a zaver byl excelentni.

Me se vcelku libil Tunel, ale nutno sledovat za tmy.

hodnocení

0x

No nevím, já se dycky bála jen PO zhlédnutí Šestého smyslu a Ti druzí. To jsou filmy, ze kterých mám hodně vítr :/

amadeus*
hodnocení

0x

Pokud jste se nestačil dívat v dětských letech, tak dneska už máte smůlu. Já se naposledy bál u filmu, když jsem v sedmi letech viděl Noční můru z Elm Street a Hellraisera. Od té doby nic. Jsou prostě lidé, na které tyhle filmy působí a ti, na které nikoli.

Pokud jde o zajímavé filmy z tohto žánru, tak doporučuji následující

Hellraiser I, II, Osvícení, Na pokraji šílenství, Moucha, Kostka, Dravci. Z novějších třeba Syndrom Pandorum.

xoxodomcaxoxo*
hodnocení

0x

Na kruh jsem se dívlala se 6letým bráchem :)) Moc se mi líbily Lovci lidí a Hostel.

cip*
hodnocení

Nj já jako malej sem se koukal na par hororu a taky sem se moc nebal nejvíc sem na horory koukal ve 13 letech a nebal sem se v 6 sem videl usvit mrtvých a nebal se .Popravdě si nepamatuju kdy sem se u hororu bál :D

Zkuste si pustit horor Nosferatu z dvacátých let a k tomu na pozadí hudbu z Halloweenu. Pusťte si to někdy v noci, až budete doma sám. Pro umocnění strachu nezamykejte vchodové dveře a nechte pootevřené okno. Po shlédnutí se běžte projít ven.

Taky se u hororů skoro nikdy nebojím. Naposledy jsem se bála jen u 4. druhu a to jen proto, že jsme z kina šli kolem hájku a houkala tam sova.

Pokud najdete opravdu něco hodně strašidelného, tak dejte vědět.

... to nebyla sova...

cinematic*

To se na ně musíš dívat hluboko v noci a někde na samotě, ne v paneláku, kde je pořád bugr.

csfd.cz/...

bruk600*
hodnocení

0x

HOROR?! Co třeba přímý přenos z parlamentu, nebo ještě koncentrovanější to bývá ve zprávách a tady si ani nemůžeš říct, že vypneš televizi a je je vše pryč. Tento reálný horor tě vždy doběhne. *zed**cert*

cip*
hodnocení

No tak sem skusil vše co jste mi poradili a nebál sem se i když ten parlament mi dává zabrat ale to je spíš komedie :D

hodnocení

0x

Pach krve (Wrong Turn) Jiz jsou natoceny 4 dily.

doplněno 18.12.11 19:01:

Dokumentarni horor - Faces of Gore - 2 dily

csfd.cz/...

csfd.cz/...

Grotesque

csfd.cz/...

Experiment

csfd.cz/...

Katakomby

csfd.cz/...

Noc s nabrousenou britvou

csfd.cz/...

Ruiny

csfd.cz/...

Pokud chcete opravdu trash tak hledejte japonske horory.

adolf*
hodnocení

0x

Horory které jsi napsal nejsou horory jako takové ,jde spíše o lekačky a možná dramata.Japonci jsou si myslím v této kategorii opravdu hustý.Nemyslím ted například oko a tak ,ale najdi si na Movie Library.je to stránka kde jsou filmy rozdělený do kategorií ,nebo podle států.

fran
hodnocení

0x

Starý dobrý Alfred Hitchcock :Psycho , Ptáci (doteď když vidím hejno černých ptáků...*blee*.). A jiný starý horor: Jáma a kyvadlo.

Já se bojím asi u každého hororu. Ovšem zase se nesměji u skoro žádné komedie. Bude to v člověku, nikoli ve filmech;)

koumesonak
hodnocení

0x

jamamba*
hodnocení

0x

Ahoj, mě se líbí Shinning ale ta starší verze s Nicholsonem, Omen - taky ten původní, jinak Zrcadla docela ujdou, nebo Orphan - jinak poslední dobou je to slabota:(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]