Nejste přihlášen/a.
Jsem tu s otázkou dnes již po druhé nyní téma jiné,nenašla jsem o tom zde nic.Musím podávat daňové přiznání když jsem loni celý rok pobírala rodičovský příspěvek a v práci jsem byla od února do června?Děkuji
Já si myslím, že daňové přiznání za Vás podává zaměstnavatel, u kterého jste pracovala tu část roku. Určitě si tam zavolejte a domluvte se se mzdovou účetní. Já doufám, že mou odpovědí se Vaše otázka dostane zase na přední stranu a některá kolegyně moji domněnku potvrdí, případně doplní a nebo vyvrátí. Hezký večer!
Děkuji za odpově´d.Uvidíme zavolám a zeptám se,ale mám pocit že kolegyně si jej také bude podávat sama.To je hrozné,daně,rozvod,ještě navíc se klepu zda dostanu všechny příspěvky atd...určitě dám vědět sem hned jak budu moc,a popřípadě budu moci poradit i jiným.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.