Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je daňové přiznání povinné?

Od: enie1* odpovědí: 3 změna:

Jsem tu s otázkou dnes již po druhé nyní téma jiné,nenašla jsem o tom zde nic.Musím podávat daňové přiznání když jsem loni celý rok pobírala rodičovský příspěvek a v práci jsem byla od února do června?Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

0x

Já si myslím, že daňové přiznání za Vás podává zaměstnavatel, u kterého jste pracovala tu část roku. Určitě si tam zavolejte a domluvte se se mzdovou účetní. Já doufám, že mou odpovědí se Vaše otázka dostane zase na přední stranu a některá kolegyně moji domněnku potvrdí, případně doplní a nebo vyvrátí. Hezký večer! *klik*

enie1*
hodnocení

Děkuji za odpově´d.Uvidíme zavolám a zeptám se,ale mám pocit že kolegyně si jej také bude podávat sama.*nevi*To je hrozné,daně,rozvod,ještě navíc se klepu zda dostanu všechny příspěvky atd...určitě dám vědět sem hned jak budu moc,a popřípadě budu moci poradit i jiným.

kejki3

Zaměstnavatel vám strhává daň vypočtenou podle tabulek, přiznání můžete podat, pak dostanete něco málo zpět, protože jste nepracovala celý rok. Povinné to nebylo, ale současnou úpravu neznám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]