Nejste přihlášen/a.
Ahoj rádcové, prosím Vás moc o pomoc. Zemřel mi děda a babička si přeje mu zahrát na pohřbu písničku "Loučím se s Vámi kaamrádi". Bohužel jsme našli pouze verzi od Evy a Vaška, což uznejte - se na pohřeb moc nehodí. Prosím, kdyby měl někdo link na Zmožkovu verzi, nebo mi byl ochotný poslat tuto písničku v mp3, byla bych moc vděčná.
Děkuji, Míša
Míšo, také upřímnou soustrast...
Zkoušela jsem hledat všude možně. Našla jsem verzi od Karla Zímy, která, si myslím, by mohla být velmi hezká. Jen za ni chtějí zaplatit asi 0,42 dolarů. Zkoušela jsem hledat na Youtube, kde bych to dokázala stáhnou a poslat. Jenže... tato písnička tam není. Tedy je... od Melody boys z roku 1933. Ovšem tím, jak je to stará verze, tak to v ní praská a škvrčí. Přítel snad má v PC program na vyčíštění, tak to přeci jen zkusím stáhnout a vyčistit. Třeba se tato verze bude líbit?!
Ahoj Lidko, Hanko, děkuji.
Pohřební služba tuhle písničku v nabídce má. Ale ve verzi, která se nám nelíbí, ta Eva a Vašek jsou takoví "rozjuchaní"... Chtělo by to určitě česky, děda byl myslivec a všichni myslivci tu písničku prý znají... Tak uvidíme. Ta písnička je i na CD od Zmožka od České muziky, to CD stojí asi 130 Kč, takže to bychom samozřejmě dali, jenže dodací lhůta 21 dnů... Takže také pasé.
Třeba se ještě někdo ozve. Děkuji
Míšo, mám tu nahrávku z 33.roku. Bohužel, nejde mi to odšumit. Chtělo by to nějakého machra na šumy a "prásky". Můžu ti tu nahrávku poslat do mailu a uvidíš. Mně se dost líbí, protože je i vzhledem k roku vzniku taková správně nostalgická.
Na linku je ukázka písničky od JOSEFA Zímy (ne Karla... myslela jsem na Hálu:o) Na dalším linku je ta samá za 99 centů, takže pokud by se líbila, tak pár kaček a je tvoje.
Hanko jenže ta první je jen ukázka a ta druhá je demo,já se pokouším přímo na stránkách Jiřího Zmožka,ale paní mi odepsala,že takovou písen nemá,poslala by jí zdarma mailem,tak ještě počkám,snad něco najdou,hezký večer
doplněno 13.11.11 17:13:toto mi paní napsala
Je mi líto, tuto píseň naše vydavatelství nevydalo a proto ji nemáme v databázi, takže ani k dispozici... Nebo jste ji v naší nabídce viděli a má jen jiný název? Osobně o ní ale nevím. S pozdravem M.Mamojková
ted mi paní podruhé z nakladatelství napsala toto:
Chápu, že je to pro Vás všechny náročná situace. Ale naše vydavatelství
tuto píseň vážně nevydalo. Obrázek s textem, který byl v emailu není
odkaz do naší nabídky...
Píseň vydalo sice vydavatelství pana Zmožka, ale to co měl kdysi
dávno... Jeho archiv neexistuje.
Bohužel Vám vážně nepomohu.
Mamojková
Milí rádcové. Děkuji mnohokrát všem, jménem celé mojí rodiny. Nakonec Slon poslal pěknou verzi, a tu dědovi v pátek zahrajeme. Děkuji i Hance a uživateli Stribrna. Moc jste nám pomohli. Vážím si toho a ještě jednou děkuji. Opět se ukázalo, že jsme tady na poraďte dobrá parta.
Bodíky dát nemůžu, admin mi otázku přesunul do volné diskuze... Grrrr...
A až dědu pochováme, zase se tady mezi Vás vrátím. Ahoj, děkuji všem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.