Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevíte, co je to za písničku?

Od: mrnousek* odpovědí: 10 změna:

Dobrý večer.

Mám na vás prosbičku. Jednou jsem slyšela moc hezkou písničku, ale nevím, jak se jmenuje. Zpívá se tam Wish, you were here (čte se to: viš, jů vr hír) a nevím jak dál.. Nevíte někdo, jak se jmenuje a kdo ji zpívá?

Je taková spíš smutnější, není to ta od Avril.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

101522*
hodnocení

0x

nemyslíš tuhle:

hodnocení

0x

Že by to byla tato?

mrnousek*
hodnocení

Joo, ta to je! Úžasná... Moc děkuji. ;)

hodnocení

0x
V originale Pink Floyd..na LP stejneho nazvu.A az budete vedet proc ta skladba vznikla, bude Vam pripadat jeste smutnejsi..ale porad krasna.
chrest*

a proč teda?

Zkuste trochu patrat...kdyz Vam to reknu, nebude to ono. Hudba Pink Floyd se musi nejen poslouchat, ale hlavne pochopit.
chrest*

ok tak díky :) Floydy mám rád, ale ne zas až tolik, že bych nutně potřeboval vědět jak která písnička vznikla, tak si to asi nechám ujít

martinaa*
hodnocení

0x

Pokud je smutna, bude nejspis od Rednex - Wish you were here. Velmi krasna pisnicka a velmi smutny videoklip...

doplněno 09.11.11 20:29:

Tak koukam, ze ti Blackmores Night ji maji tez... ovsem to bych si dovolila rici, ze ji prave maji prezpivanou od Rednexu...

hm*
Ano, taky jsem hned chtěl napsat Rednex a teď se jen divím, kolik skupin ji už nazpívalo. Od Pink Floydů ji neznám, ale rednexí verze se mi líbí víc, než ta od Blackmores Night.
martinaa*

Taky jsem dnes zjistila, kdo vsechno nazpival Times they are changin:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]