Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tom a Jerry stahování

Od: hulda odpovědí: 11 změna:

Ahoj všichni, chtěl bych se zeptat, kde se dají stáhnout všechny díly Toma a Jerryho? na ulož to, jsem našel i řady, ale po odrarování je nelze přehrát. Nechce se mi stahovat je jednotlivě, docela náročné, nejlépe po 10 dílech nebo o řadách díkes všem :)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dolis72*
hodnocení

0x

a proč je nelze přehrát?

hulda
hodnocení

jsou nahrané z koupeného DVD

dolis72*

to pořád nevysvětluje proč nejdou přehrát...

jsou zřejmně nahrané ve formátu které váš dvd přehravač nepodporuje

hulda
hodnocení

podle mě ano, jsou špatně zkopírované, protože jě nepřehraje ani žádný přehrávač v PC a ukazuje délku videa 0 sekund, přičemž spubor má přes celé giga

dolis72*

můžete mi dát do pošty odkaz na stažení toho souboru?

dolis72*
hodnocení

0x

nebo můžete použít tento nástroj a stahovat třeba 10 dílů naráz :)

www.slunecnice.cz/...

hulda
hodnocení

děkuji za skvělí prohrámek, bohužel z uložto mi nechce stahovat

dolis72*
hodnocení

0x

tak to nechápu proč?*nevi*

Tom a Jerry stahování
dolis72*

možná kontrola aktualizací...

Tom a Jerry stahování #2
hulda
hodnocení

Jo děkuju bylo to tím :)

hulda
hodnocení

Ještě maličkost, lze si navolit ty kody pro kontrolu co vyžaduje ulož to dopředu u těch odkazu ve frontě, co se teprve dostanou na řadu? nebo to vyžaduje uložto u prvních 3 odkazu a pak už ne. Mě se totiž stalo, že při prvním stahování začalo stahovat 5odkazu a 3 chtěli napsat kod

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]