Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cesta do Anglie, není mi 18

Od: filip17* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli je možný abych jel nebo letěl do Agnlie když mi eště není 18. Chtěl bych tam jet asi na týden se svoji přítelkyní , ještě přesně nevím kdy. Pokud by to šlo, tak dál bych se chtěl zeptat jestli někdo neví jak se tam dostat pokud bych chtěl na trajekt, se sškolou jsme jeli do Francie autobusem a potom nastoupily na trajekt, ale byl to zájezd a měli jsme přesně daný kam půjdem a co navštívíme ale já bych tam chtěl bez nějaky zájezdový společnosti, aby jsme si prostě mohli dělat podle sebe jak chcem, jestli existuji takovy autobusy, že by nás odvezli a neměli sebou žádnýho průvodce nic, nemusí to být jen autobus jestli někdo zná jiné podobné způsoby, byl bych rád. Děkuji předem za odpovědi.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Je lepsi s sebou mit overeny Souhlas zakoneho zastupce pri cestovani nezletileho obcana do zahranici.

Formular by mel byt ke stazeni na strankach ministerstvazahranicnich veci...?

Nejjednodusi je to asi se Student Agency. Doveze vas do Londyna a co budete delat dal je uz jen na vas.

Budete ale potrebovat dost penez na ubytovani - nebo si najit nejaky squat - na internetu jiste bude k nalezeni dost.

hodnocení

2x
Zdarec, já sice jezdil jen na novém kontinentě ale vždy se Student Agency a vždy jsem byl naprosto spokojen, už je to nějak rok zpět ale co si pamatuji tak všechny papíry kvůli neplnoletosti jsem vyřeší přes nebo s pomocí Student Agency, což bylo super navíc sme s kámošem schválně vybrali happy(levnější a prázdnější) spoje takže cena za cestování byla svým způsobem komická oproti jiným dopravcům.Navíc vás bude obsluhovat příjemná slečna za jízdy a jsou zadarmo nějaké nápoje a kupa časopisů nebo novin na čtení(většinou z minulého měsíce,dne) a navíc oproti strašným ČSAD jsou žluté autobusy v kuži velmi pohodlné a dobře se spí i když jedete jen v těch obyčejných lůžkových, máte vlastní přívod vzduchu a lampičku a hlavně narozdíl opět od strašných ČSAD máte v autobuse záchod..S pozdravem Adam.*cteni*
doplněno 03.02.09 21:15: Ještě doplním opět že ČSAD nemá narozdíl od žlutých autobusů klimatizaci,když jsme se vraceli přes německo domů kde se lidi polívali láhvema s vodou, my jsme byli v pohodě a chládku v autobuse...

hodnocení

0x

ano jde to.

filip17*
hodnocení

Dobrý den, i to stím autobusem, že existují takové které mě tam dopraví a pak už si můžu dělat co chci?

evka64*
hodnocení

0x

Já jsem letěla sama do Holandska a to mi bylo 15 let*hej*

eva2*
hodnocení

0x

Do Anglie bych nejezdila, to je asi nejzaostalejší stát v Evropě. (Nemyslím po té technické stránce,ale po té morální). No mají tam ještě královnu a to mluví za vše :) Tam vás budou buzerovat policajti za kdejakou blbost. To je skoro stejné jako v USA a tam prý ještě popravují (jako u nás ve středověku).

To bych jela radši do toho Holandska, tam se prý dají třeba i celkem legálně zkusit drogy a fízlům to moc nevadí..

Teda to není moje osobní zkušenost, ale slyšela sem :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]