Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli je možný abych jel nebo letěl do Agnlie když mi eště není 18. Chtěl bych tam jet asi na týden se svoji přítelkyní , ještě přesně nevím kdy. Pokud by to šlo, tak dál bych se chtěl zeptat jestli někdo neví jak se tam dostat pokud bych chtěl na trajekt, se sškolou jsme jeli do Francie autobusem a potom nastoupily na trajekt, ale byl to zájezd a měli jsme přesně daný kam půjdem a co navštívíme ale já bych tam chtěl bez nějaky zájezdový společnosti, aby jsme si prostě mohli dělat podle sebe jak chcem, jestli existuji takovy autobusy, že by nás odvezli a neměli sebou žádnýho průvodce nic, nemusí to být jen autobus jestli někdo zná jiné podobné způsoby, byl bych rád. Děkuji předem za odpovědi.
Je lepsi s sebou mit overeny Souhlas zakoneho zastupce pri cestovani nezletileho obcana do zahranici.
Formular by mel byt ke stazeni na strankach ministerstvazahranicnich veci...?
Nejjednodusi je to asi se Student Agency. Doveze vas do Londyna a co budete delat dal je uz jen na vas.
Budete ale potrebovat dost penez na ubytovani - nebo si najit nejaky squat - na internetu jiste bude k nalezeni dost.
Do Anglie bych nejezdila, to je asi nejzaostalejší stát v Evropě. (Nemyslím po té technické stránce,ale po té morální). No mají tam ještě královnu a to mluví za vše Tam vás budou buzerovat policajti za kdejakou blbost. To je skoro stejné jako v USA a tam prý ještě popravují (jako u nás ve středověku).
To bych jela radši do toho Holandska, tam se prý dají třeba i celkem legálně zkusit drogy a fízlům to moc nevadí..
Teda to není moje osobní zkušenost, ale slyšela sem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.