Nejste přihlášen/a.
prosím,neví někdo za jakou dobu mužu požádat o rekvalifikaci?Jsem od ledna nezaměstnaná a chtěla bych zkusit něco nového!
akorát ted otázka na co se rekvalifikovat...hodně popřemýšlet a dobře vybrat...pamatuji se ,že dříve člověk musel být déle na úřadě a pak mu byla rekvalifikace placená,ale určitě se zeptejte
díky,určitě to udělám.Je to doma dlouhý a o pořádnou práci člověk nezavadíJe mi 45cítím se mladá,ale ostatní mají jiný názor a všude mají přednost mladý holky
Nevím,jak to bude vypadat,když se bude dělat až do 65,to by mě zajímalo,kdo ty lidi potom zaměstná
Na práci v obchodě nepotřebujete rekvalifikaci a do kanceláře tam sice ano,ale zas té práce co děláte a nic moc peněz.Zjistěte si ,když se Vám něco bude líbyt zda se ve vašem městě uplatní a dostanete místo.Držím palce a doma je tak krásně
Docela trefně napsáno, zejména poslední věta. S rekvalifikacemi od ÚP mám takovou zkušenost, že ne na každou Vás může paní referentka poslat - přihlíží se k předchozímu vzdělání i praxi, svou roli hraje i to, kde je třeba ještě volné místo - zájem někdy bývá zřejmě značný - svou roli hraje i to, že po dobu rekvalifikace pobíráte ještě navíc poměrnou část svého předchozího průměrného výdělku. Sám jsem se účastnil kurzu obsluha osobního počítače a musím říct, že byl na velice slušné úrovni. Je tedy třeba se rozmyslet a vybrat z toho co bude k dispozici, vzhledem k situaci na pracovním trhu je to ale volba těžká.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.