Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Za jak dlouho se mužu rekvalifikovat

Od: evka64* odpovědí: 7 změna:

prosím,neví někdo za jakou dobu mužu požádat o rekvalifikaci?Jsem od ledna nezaměstnaná a chtěla bych zkusit něco nového!

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martina30*
hodnocení

2x

Pokud jste na úřadě práce,tak určitě ihned,ale to Vám tam vše řeknou...

evka64*
hodnocení

Jsem vedená na uřade práce hned od ledna akorát jsem nevěděla za jakou dobu to jde.

martina30*

akorát ted otázka na co se rekvalifikovat...hodně popřemýšlet a dobře vybrat...pamatuji se ,že dříve člověk musel být déle na úřadě a pak mu byla rekvalifikace placená,ale určitě se zeptejte*palec*

evka64*
hodnocení

díky,určitě to udělám.Je to doma dlouhý a o pořádnou práci člověk nezavadí*zed*Je mi 45cítím se mladá,ale ostatní mají jiný názor a všude mají přednost mladý holky*tuc*Nevím,jak to bude vypadat,když se bude dělat až do 65,to by mě zajímalo,kdo ty lidi potom zaměstná*cert*

martina30*

Na práci v obchodě nepotřebujete rekvalifikaci a do kanceláře tam sice ano,ale zas té práce co děláte a nic moc peněz.Zjistěte si ,když se Vám něco bude líbyt zda se ve vašem městě uplatní a dostanete místo.Držím palce a doma je tak krásně;)

ferda60*

Docela trefně napsáno, zejména poslední věta. S rekvalifikacemi od ÚP mám takovou zkušenost, že ne na každou Vás může paní referentka poslat - přihlíží se k předchozímu vzdělání i praxi, svou roli hraje i to, kde je třeba ještě volné místo - zájem někdy bývá zřejmě značný - svou roli hraje i to, že po dobu rekvalifikace pobíráte ještě navíc poměrnou část svého předchozího průměrného výdělku. Sám jsem se účastnil kurzu obsluha osobního počítače a musím říct, že byl na velice slušné úrovni. Je tedy třeba se rozmyslet a vybrat z toho co bude k dispozici, vzhledem k situaci na pracovním trhu je to ale volba těžká.

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Chtěl bych Vás upozornit na to, abyste si DŮKLADNĚ zjistila náplň a rozsah případného rekvalifikačního kurzu, případně jestli po jeho absolvování Vám bude vydán nějaký certifikát. Kvalita a úrovně rekvalifikací se totiž až propastně liší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]