Nejste přihlášen/a.
Ahoj lidi, vzpomněl jsem si, že jsme se kdysi se spolužákama na střední dívaly na pár filmů. a tři mi utkvěly v paměti, bohužel ne jejich názvy.
1. Jeden takový bacula se ocitl na jachtě, plné krásných ženských, myslím, že tam byly za učelem aerobiku a pořád se snažil dostat jednu z nich do postele, nakonec se v té posteli, ocitl s jejich příšerně vypadající trenerkou. Více si nepamatuji, nevíte co by to mohlo být za film. Jedná se o komedii
2. Určitě akční film, v hlavní roli, hraje jakéhosi agenta mladý blonďák asi tak 16-20let. Na konci nebo v polovině filmu letí zavěšen na lanovém žebříku vysícím z vrtulníku. Více nevím
3. Film o živlech (oheň, voda, vzduch, země) Ale pouze jedna postava dokáže ovládat všechny, říkají jí Avatar. Ovšem musí urazit velkou cestu aby se naučil bezpečně a rozumně ovládat i ty ostatní ne pouze vzduch, který mu patří. Určitě se nejedná o moderní Avatar. Nevíte někdo přesné názvy těchto filmů děkuji moc
Ten druhy film, asi vubec nevis o cem je ze? Nebo jak je aspon stary?
Napada me treba Bond, Mission imposible asi ne, ale hlavni hrdina 16-18 let? A jeste ke vsemu akcni?
Přesně tak, ¨v podstatě nevím o čem je, protože zrovna ten film jsem vždy mrknul jen tak co se děje jinak jsme měli volnou hodinu a převážně jsme si povídali. A tohle mi utkvělo v paměti ano asi 16-18. Ale mohl být i starší, pouze tak maldě vypadal. A na film jsme se dívali asi před 2lety takže film muže být starý max 5 let
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.