Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

3 filmy jejich názvy

Od: senman odpovědí: 8 změna:

Ahoj lidi, vzpomněl jsem si, že jsme se kdysi se spolužákama na střední dívaly na pár filmů. a tři mi utkvěly v paměti, bohužel ne jejich názvy.

1. Jeden takový bacula se ocitl na jachtě, plné krásných ženských, myslím, že tam byly za učelem aerobiku a pořád se snažil dostat jednu z nich do postele, nakonec se v té posteli, ocitl s jejich příšerně vypadající trenerkou. Více si nepamatuji, nevíte co by to mohlo být za film. Jedná se o komedii

2. Určitě akční film, v hlavní roli, hraje jakéhosi agenta mladý blonďák asi tak 16-20let. Na konci nebo v polovině filmu letí zavěšen na lanovém žebříku vysícím z vrtulníku. Více nevím

3. Film o živlech (oheň, voda, vzduch, země) Ale pouze jedna postava dokáže ovládat všechny, říkají jí Avatar. Ovšem musí urazit velkou cestu aby se naučil bezpečně a rozumně ovládat i ty ostatní ne pouze vzduch, který mu patří. Určitě se nejedná o moderní Avatar. Nevíte někdo přesné názvy těchto filmů :) děkuji moc

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

plechacek*
hodnocení

0x

1. je plnou parou vzad!

senman
20.09.11 22:54
hodnocení

děkuji :)

plechacek*
hodnocení

0x

3. by mohla být Poslední vládce větru

senman
hodnocení

Ano je to poslední Vládce větru díky :)

honzek*
hodnocení

0x

Ten druhy film, asi vubec nevis o cem je ze? Nebo jak je aspon stary?

Napada me treba Bond, Mission imposible asi ne, ale hlavni hrdina 16-18 let? A jeste ke vsemu akcni?

senman
hodnocení

Přesně tak, ¨v podstatě nevím o čem je, protože zrovna ten film jsem vždy mrknul jen tak co se děje jinak jsme měli volnou hodinu a převážně jsme si povídali. A tohle mi utkvělo v paměti ano asi 16-18. Ale mohl být i starší, pouze tak maldě vypadal. A na film jsme se dívali asi před 2lety takže film muže být starý max 5 let

martinaa*

Neni to Agent Cody Banks? Tomu bylo vsak sotva 15...

senman
hodnocení

Děuji, ale není. třeba v tom filmu bylo pár akčních scén, ale jinak se nepočítá mezí akční

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]