Ahoj. Chodila jsem tři měsíce s jedním klukem.Ze začátku jsem s ním začala chodit jen proto,abych nebyla sama.Ale netrvalo dlouho,a zamilovala jsem se do něj,hrozně moc. Jenže on je nespolehlivý,a podle jeho kamarádů si nikdy nevážil žádné svojí holky.Je to typ člověka,kterému je všechno jedno.Který si myslí,že nic nemusí.. Ve všem,co chtěl udělat,ve všech jeho věcech,jsem byla na posledním místě. Když jsem se s ním rozešla,všichni mi řekli,že mi teď bude líp a najdu si kluka,který mě bude milovat a nebude to dlouho trvat.Myslela jsem si to taky. Jenže on mi hrozně chybí,i když mi vlastně jen ubližoval.Když ho vidím,chtěla bych ho obejmout.On by mě chtěl zpátky,ale já už nechci,protože vím,že se nedokáže změnit.Nebo spíš,nemůžu se vrátit,i když bych moc chtěla. Proč miluji člověka,který na mě kašle?Který mi říká"miluji tě"jen když něco chce?
Tenhle typ člověka je velice nevypočítatelný, být tebou dával bych si na tyto lidi pozor...Měl jsem možnost mluvit s lidmi, kteří se stali oběťmi dokonce násilných činů...
Je zajímavé, jak nás ženy přitahují ti muži, kteří nám nejvíce ublížili. Asi máme pocit, že když se k nám vrátí dokážeme je změnit. Ale mám takový pocit, že je to jen v našich představách. Najdi si kluka, který si bude vážit tebe, uřčitě na tebe čeká opravdová láska, která bude stát zato. Přeji ti aby sis našla tu nádhernou lásku.
Je to asi v tom, že jsi poznala něco jiného než dosud. Říká se 2krát do stejné řeky nevstoupíš, tak to neudělej ani ty. Vím, že dnes ses poučila, a tak od života budeš čekat víc, než před tímto vztahem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.