Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čtvrtý druh- je podle skutečné události?

Od: monty582* odpovědí: 5 změna:

Ahoj, mám prosbu.

Před chvílí jsem se dodívat na tento film a od známích sem slyšel, že je podle skutečné události. Je tento film podle skutečné události? Protože mě se zdálo, že je toto možné.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Kdyby jo, tak bych si asi hodila mašli. :D

hankauk*
hodnocení

0x
Podle všeho je to podvod. Všude se píše, že ve filmu jsou použité autentické nahrávky s klienty a výpovědí doktorky Tylerové. Bohužel, je to vše nahrané. Viz níže je herečka, která ztvárnila "autentickou" psycholožku Tylerovou.
Na Aljašce došlo ke zmizení lidí, ale spíše je to přikládáno krutým zimám a alkoholismu.
doplněno 30.08.11 11:58:

Tak ještě jednou ... obrázky se nedají kopírovat přímo do textu...

Čtvrtý druh- je podle skutečné události?

monty582*
hodnocení

Děkuju,

a jak se ve filmu zmínilo o numerském jazyku, nebo jak se to píše, tak to v tom filmu může být pravda né? Jak 2000 let před Kristem, lidé stavěli sochy, které znázorňovali postavy s dnešní podobnou technikou, kterou měli na sobě oblečenou. Jestli sem to teda dobře vysvětlil.

wewe*
hodnocení

0x

ne není jen se tak ma tvářit že je podle skutečné události

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]