Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Název filmu - pohádky

Od: cernoteseznamcz odpovědí: 3 změna:

Ahoj, už dlouho pátrám po názvu filmu - pohádky. Je to myslím něnecký, asi z roku 95-97, jde tam o úmrtí dědečka, po jeho smrti se začnou asi 12-ti letýmu klukovi zjevovat skřítci (animovaný v hraným filmu). Je to na nějakým statku, máma je tam svolává zvonem k obědu. Jedna scéna je i na koupališti na tobogánu... Víc nevim, koukkali jsme na to s bráchou, když jsme byli malí, teď bych to chtěla pro svoje děti. díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hankauk*
hodnocení

0x

Tak to jsem nikdy neviděla, ani jsem o takovém flmu neslyšela. :( Ovšem cca před 10-15 lety od vašeho shlédnutí filmu běžel v televizi seriál o strašidlech. Byla tři - dva muži a jedna žena. Jeden z mužů byl takový bělovlasý neustále nasupený skřet. Když bylo potřeba, všichni tři sedli na vysavač, skřet si strčil zástrčku od kabelu do nosu a tradááá... letěli pryč. Jmenovalo se to Strašidla pod čertovým kolem a natočili to Němci už 79. roce. U nás to ale šlo až v 80. letech. *smich*

cernoteseznamcz
hodnocení

ne ne, to je něco jiného. tady se ti skřítci zjevují nejčastěji ve stodole, kouzlí,... ještě jednou připomínám - je to rodinný film, skřítci jsou kreslení (nebo tam byl jenom jeden skřítek? nevim.)

dery*
hodnocení

0x

Připomíná mi to jednu knížku, kterou jsem kdysi četla - taky to byla "pohádka", odehrávalo se to někde na venkově a bylo tam hafo permoníků společně s dětmi :)
Ani za nic si ale nevzpomenu, jak se to jmenovalo, ani kdo to napsal... Jestli se někdy dostanu na chalupu, kde je knížka uložená, mrknu na to...třeba by to pomohlo :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]