Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám film

Od: krkovicka* odpovědí: 9 změna:

Chtěla bych znovu vidět film o dívce,která snad v nápravním zařízení porodí syna.Je nezletilá a syn jde k adopci.Ona ho však chce a řeknou jí,že syna může kontaktovat zhruba za dvacet let.Ona mezitím čeká,slaví vánoce s novou rodinou,bez něj,ale stále jako by tam byl.No a když nastane den kdy už může ho najít.Tak jí řeknou,že umřel v 5ti letech.Ona pátrá a zjistí,že ho adoptivní matka utýrala k smrti.Proběhne soud a usvědčí jí za vraždu.Je to podle skutečné udalosti.Znáte název?DÍK

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kosak*
hodnocení

0x

krikovicko, mám tu skalního fanouška *tanec*

jinak film uz jsme resili (snad ti to nesmazou, kdyz se na to ptas podruhy), ja ho hledal asi hodinu - bez úspěchu, myslím že pokud ho někdo v posledních pár tejdnech neviděl, tak ho ani nenajdeš, i když téma je celkem silný

krkovicka*
hodnocení

no jo ale já se ptala tebe,ted doufám,že ho někdo jiný pozná*slunce*

doplněno 14.08.11 18:02:

já ho chcu vidět*mala*

janca*
hodnocení

0x

A Child Lost Forever: The Jerry Sherwood Story - Ztracené dítě

csfd.cz/...

kosak*

sakra, :) tak to mě nenapadlo hledat to ve slovenštině

janca*

Já jsem to taky nenašla ve slovenštině ale v angličtině :) klíčová slova mi nejdřív hodila toto:

en.wikipedia.org/...

a pak už jsem jen dohledala ten film :)

kosak*

hotovej googlisimo :)

krkovicka*
Mnohokrát děkuji.Asi to dalo práci.Děkuji! *slunce*
janca*

Ani moc ne. Spíš mi to nedalo, že by se při tak detailním popisu ten film nedal najít... Ikdyž upřímně - já bych ho vidět nechtěla, už jen z toho popisu je mi dost smutno..

krkovicka*
Smutný je.Je to popis jak tenkrát to v americe fungovalo s adopcí dětí nezletilých maminek.Že neměly ani informace že dítko umřelo,nebo že ho museli dát neprávem k adopci.Dnes je to již jinak.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]