Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Název filmu?

Od: krkovicka* odpovědí: 10 změna:

Pěkný den.Takže film(ted se omluvím zda údaje budou správné),jedná se o drama.Matka dá otci syna na víkend či co a on ho unese.Celé roky ho hledá a úřady jí nepomůžou.Pak jí ho jednoho dne přiveze,kluk je lekavý,zaostalý,nenávidí svou matku nebot ho prý nechtěla a přizná se jí že po celé ty roky byl přivázaný na řetězu někde v maringotce...Víc si bohužel nepamatuji.Díky moc*slunce*

doplněno 09.08.11 17:16:

americké drama

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

silence*
hodnocení

0x

Nepamatuješ si z tama nějakého herce, kterého znáš?

krkovicka*
Hráli tam neznámý herci-malo okoukaný.Nikoho neznám.Ještě jsem si vzpoměla,že tomu synovi bylo 5let pak už něco přes deset když se vrátil.Ozvala se snad ta jeho přítelkyně otce že syna vrací.Vysadily ho u silnice,ona ta matka tam na nej čekala,a rychle odjely.Matka měla ještě mladší dítě.
doplněno 10.08.11 20:44: Chtěla bych taky znovu vidět film o dívce,která snad v nápravním zařízení porodí syna.Je nezletilá a syn jde k adopci.Ona ho však chce a řeknou jí,že syna může kontaktovat zhruba za dvacet let.Ona mezitím čeká,slaví vánoce s novou rodinou,bez něj,ale stále jako by tam byl.No a když nastane den kdy už může ho najít.Tak jí řeknou,že umřel v 5ti letech.Ona pátrá a zjistí,že ho adoptivní matka utýrala k smrti.Proběhne soud a usvědčí jí za vraždu.Je to podle skutečné udalosti.Znáte název?DÍK
kosak*

todle to asi nebude co csfd.cz/...

krkovicka*
Krásný film,ale astma kluk neměl.

kosak*
hodnocení

0x

hohoooooooooooooooooo už jsem ti ho našel *ua*

csfd.cz/...

krkovicka*
Hodný zlatíčko.Díky moc! :-*
kosak*

jsem hvězda *frajer*

krkovicka*
Kosaku.zlato,dokažeš mi vystopovat i ten druhy film?VIZ výše.Děkuji
kosak*

Myslim že už jsem to zkoušel ale nepochodil. *nevi*

Na gůglu umím sice velký čárymáry ale co je moc, to je moc. :(

krkovicka*
Myslím že to mělo v názvu Spravedlnost nebo nespravedlnost.*nevim*
doplněno 11.08.11 06:56: Tu adoptivní matku tuším že hrála herečka,co hrála matku představenou v Sestra v akci.Jen nevím jak se jmenuje.
doplněno 11.08.11 06:56: Tu adoptivní matku tuším že hrála herečka,co hrála matku představenou v Sestra v akci.Jen nevím jak se jmenuje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]