Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Psycho horor

Od: 19eli97 odpovědí: 17 změna:

A co nějaký psycho horor? Netřeba těch nechutných, jen aby se člověk bál :)

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

neon*
hodnocení

0x

A co takhle prespat sam/a v lese?

monkeyking*

Jo a říct cirkusu, aby vypustil medvědy z klece a ještě hladový :D

hodnocení

0x

4. druh. Není tam žádná krev, pořádně ani nic neukážou, ale je tam takové to "kdyby". Navíc je to točeno formou dokumentu, takže člověk neví... :)

hodnocení

0x

Tak 4. druh mi doporučil syn s komentářem, že se nikdy tak strašně nebál. No nevím... asi se každý bojíme něčeho jiného, protože jsem si opravdu zakrývala oči a srdce mi mlátilo až v krkavici u Jezera smrti.

Jezero smrti jsem neviděla, ale u 4. druhu jsem se docela bála (a to se jinak nebojím vůbec - i Kruh mi přišel jako takový "lehčí thriller, rozhodně ne jako horror), ale důvody, proč jsem se bála - viděla jsem to o půlnoci v kině, a pak jsem musela jít sama přes město na místo ubytování (viděla jsem to na festivalu), houkala sova (:D) a navíc - ta dokumentární forma tomu hrozně prospěla. Člověk opravdu neví, co si má myslet, je to takové to "může se to stát každému".

Nebyla to sova.

doplněno 19.07.11 21:18:

A to Jezero smrti - právě to se může stát každému, to se mnou strašně otřáslo.

ale byla!

,___,
[O.o]
/)__)
-"-"-

doplněno 19.07.11 20:50: ,___,
[O.o]
/)__)
-"-"-

Kubo, tys to neviděl... čekala jsem, že vyděsím kolikoli *hi*

doplněno 19.07.11 21:14:

omluva a oprava: kolikokoli

nějak takhle? *afro*

krkovicka*
Jezero smrti je vážně děs!Je to o té partě vraždících puberťáků a jejich rodičů?

Je. Příšerné.

jj, ale do reality nemá vůbec daleko! bohužel!

hodnocení

0x
Insidious

csfd.cz/...

cherryann*
hodnocení

0x

Funny games (není tam nadprirozeno, ale psycha je tam dost :)).

Z podobného soudku jako 4. druh je i [REC].

krkovicka*
hodnocení

0x
3.15 zemřeš.To jsem musela vypnout,nešlo to...
martinaa*

To jsem zkoukla vcera v noci a teda dost jsem se nudila:( Zklamalo me to... ovsem Jezero smrti je luxusni, uz se chystam i na Insidious. Me nadchly horory REC, remake Dawn of the Dead a celkem me potesilo i Drag me to Hell:)

Hodne povedeny je i tusim svedsky film o upirech At vejde (vstoupi) ten pravy, neni to horor v pravem slova smyslu, ale film vynikajici.

doplněno 19.07.11 22:34:

Docela na bednu s paradnim zaverem je i horor Sirotcinec:)

naihonn*
hodnocení

0x

Zrovna před chvílí začalo v telce Rosemary má děťátko. To je taky klasika.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]