Dobrý den.Takže písnička je z 80.let zpívá jí míšenec-černoch se šikmým? Ve videoklipu je vidět jeho obličej a má ženštilej výraz,na tu dobu nic neobvyklýho.Bicí a el.kytara.V refrenu zní Icant me crazy nebo Stop me crazy nějak tak.Děkuji za pomoc.
No tak už jí mám.Co si sám neuděláš,tak to nemáš...
martinaa*
Nemela jsem se ceho chytit... Nic mi to nerikalo. Co to teda bylo?
krkovicka*
Nakonec to bylo:She drives me crazy Fine young cannibals
martinaa*
No, neznam:D Aspon nemam cerne svedomi
krkovicka*
No ale tuhle znáte?Ploužák,černoch-tlusty se prochází po pláži a vyletí bílé holubice.Něco mi zní v hlavě,ale zas to bude špatně-all out of love(?) rok 1990 až 2000 doplněno 13.07.11 06:58: Bílej hábit,žabky,afrocopy,skaliska,moře,chraplavý zvučný hlas...FURT NIC?
nikol*
jen vsuvka-pro tyhle případy doporučuju aplikaci Shazam která je v marketu u telefonů z oper.systémem Android. Stačí pustit urývek pisnicky cca 10 vteřin a sám vyhledá název a interpreta.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.