Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Znělka ze seriálu

Od: noworking odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

prosím, pomožte :) Hledám znělku ze seriálu, nebo seriálu, nevím jestli se tomu tak dá říct... Zkrátka není tomu tak dávno co v Tv dávali minutové skeče, něco na způsob našich českých šprťouchlat. Byl to ale zahraniční pořad, a anglickým názvem, na něj si nevzpomínám.

Hledám tu znělku z něho, byla to taková rychlá melodie, znělo to jako kachna nebo tak něco, připomíná to smích (jakoby), už ta samotná znělka je jaksi vtipná svým způsobem. Hrála celou tu minutu, samotný film bez zvuku, jen tato píseň v pozadí, a po jednotlivých žertech samozřejmě smích. Ten do písně ale neparří.

Fakt nevím jak to na netu najít, když neznám nic krom melodie kterou mám v hlavě *smich* Kdybych uměl noty tak Vám ji vynotuji ale bohužel *smich*

Zkuste někdo prosím zapřemýšlet ;)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

noworking
hodnocení

Zdravím vás...

Zjistil jsem, že tato melodie je i v simpsonech epizoda 13, 14. série - Kráska a soused.

Prosím, mrkněte na ni, jestli náhodou někdo neví název... Hraje úplně na konci kdy Helen Fieldingovou honí četníci.

Díky moc.

simpsonovi-online-shlednu/...

Nevím z jakého je to seriálu, ale je to hudba, která zazněla i v adventuře Zlatý kalich (na Karlově mostě).

kosak*
hodnocení

0x

To video ze simpsnů mi nefunguje, tak si zkusím tipnout Bennyho Hilla.

> >

To je to jediný co mě z toho tvýko kusýho popisu přišlo na mysel.

noworking
hodnocení

Kosaku, to je ono :-D Díky... ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]