Nejste přihlášen/a.
To bude asi zase totální krávovina. Jihoamerické a Turecké telenovely už dochází, tak se začne od znovu. Dofám, že to alespoň poběží jen na nesledovatelném kanálu Prima Love :D
Vzhledem ktomu , že to píše Blesk musí se to brát s rezervou.
krávovina, jo!? A kdopak se tam inspiroval a uparil si nick?
DžejAr - Ar
oprava: upravil
Jéje jéje... To bude pr"ser, až si to ten zloduch Džejár přečte. To už mi to auto asi za hubičku nespraví :D
Jak myslíš, zrovna jsem si říkal , ža bych se mohl o víkendu stavit mrknout na ta auta. Teď mám takový dojem, že zrovna něco mám.
Anonima Lombarda Fabbrica Automobili - Nicola Romeo
Are, To mě Hop navedl, fakt
. On za to může :D
No, jinak ta Alfa tu bude taky (sice někdy z roku 87, ale přítel na ni nedá dopustit. Na rozdíl ode mě (
155 - to je moje výška nebo váha?
To víš, že je to velice rozumný člověk . Jinak by si přeci nevybral mě
Loučím se s vámi, padám do Krumlova. Bohužel pracovně...
Sebi teprve teď mi to doteklo, já jsem se dotknul turků a tím pádem i toho mrňavého kašpara z Kobry 11 Tak to sorry, tvého miláčka jsem zrovna nemyslel i když to byla taky dobrá blbost. Jen nechápu proč jsou servisy na BMW a "medvědy" jak jsem vypozoroval ze seriálu tak mají kastli samovyklapávací a samolakovací. Projedou betonovou zdí a za zatáčkou už je auto samoopravené
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.