Nejste přihlášen/a.
Zdravím , hledám nějaký filmy typu. Robinson Crusoe , 6 dní a 7 nocí. Trosečník. Moc mě tenhle druh filmu baví , Ale né žádný horory. Těch se bojím... :D
Potom scháním katastrofické filmy typu. Den poté , ničivá bouře , den kdy se zastavila země atd.. Budu moc rád za všechny názvy...
A uplně miluju filmy kde si hrajou z časem. Např Návrat do budoucnosti 1 2 3 ... To je moje oblíbené.
Syndrom pandorum.
doplněno 29.06.11 18:19:Tam si hrají s časem až až..
doplněno 30.06.11 00:05:Mno ju myslel..díky za opravu.. Ale ta podoba :D
Jinak za mě osobně, nevím zda se bude líbit.. fil "Po čem ženy touží" s Gibsnem..opravdu luxusní film na páteční večer
K těm filmům na opuštěném ostrově: Modrá laguna :D
Katastrofické: určitě Drtivý dopad, Sunshine (ten je hodně podařený), Jádro, Sopka...
S časem: Stroj času, Předtucha, 50x a stále poprvé (ten je hodně dobrý, i když ten čas se tam nemění, tak hl. hrdinka má porušenou paměť, takže pro NI se jeden den opakuje stále dokola), Hele, vole, kde mám káru?, Počátek, Návštěvníci (film i seriál), taky Na Hromnice o den více a další
Všem děkuju , už stahuju jako divej Jinak 50x a stále poprvé. Moc hezkej film viděl jsem ho několikrát a k tomu Sunshine. Nápad dobrej. Ale moc jsem ho nepochopil.( Nedávno ho nádali na primě zrovna po filmu Den poté.) Nepochopil jsem ho asi z důvodu že jsem překlikával mezi Soudkyní sexu a Sunshinem.. :D. Jinak určitě se podivám na všechny co jste mi napsali. Všem děkuji a když si na něco ještě vzpomenete tak se určitě tady zastavte..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.