Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Určité filmy

Od: fejky odpovědí: 10 změna:

Zdravím , hledám nějaký filmy typu. Robinson Crusoe , 6 dní a 7 nocí. Trosečník. Moc mě tenhle druh filmu baví , Ale né žádný horory. Těch se bojím... :D
Potom scháním katastrofické filmy typu. Den poté , ničivá bouře , den kdy se zastavila země atd.. Budu moc rád za všechny názvy...
A uplně miluju filmy kde si hrajou z časem. Např Návrat do budoucnosti 1 2 3 ... To je moje oblíbené.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Syndrom pandorum.

doplněno 29.06.11 18:19:

Tam si hrají s časem až až..

doplněno 30.06.11 00:05:

Mno ju myslel..díky za opravu.. :) Ale ta podoba :D

doplněno 30.06.11 18:16:

Jinak za mě osobně, nevím zda se bude líbit.. fil "Po čem ženy touží" s Gibsnem..opravdu luxusní film na páteční večer :)

stribrnak*

nemyslel jsi náhodou Symptom Pandorum?

fejky
hodnocení

Symptom Pandorum Jinak k tomhle filmu. Sci-Fi / Horor / Thriller / Akční ... Nebudu se bát?...Jsem posera. Protože na filmy koukám větčinou v noci...

hodnocení

0x

K těm filmům na opuštěném ostrově: Modrá laguna :D

Katastrofické: určitě Drtivý dopad, Sunshine (ten je hodně podařený), Jádro, Sopka...

S časem: Stroj času, Předtucha, 50x a stále poprvé (ten je hodně dobrý, i když ten čas se tam nemění, tak hl. hrdinka má porušenou paměť, takže pro NI se jeden den opakuje stále dokola), Hele, vole, kde mám káru?, Počátek, Návštěvníci (film i seriál), taky Na Hromnice o den více a další :)

krkovicka*
hodnocení

0x
Napadá mě ten film jak chlap sestrojí stroj času a pořád se vrací do minulosti aby zachránil svou milovanou ženu,které při promenádě okradou-tuším že to byl medajlonek a pak ji asi zastřelí?Nevíte jak se jmenoval?

Ze by Stroj casu?

krkovicka*
Jéje,no jo!dík. Ještě mě napadá pro tazatele:Lovci dinosauru.

hodnocení

0x

Pokud chcete nejpromakanejsi katastroficky film, tak rozhodne Threads.

fejky
hodnocení

Všem děkuju , už stahuju jako divej :) Jinak 50x a stále poprvé. Moc hezkej film viděl jsem ho několikrát a k tomu Sunshine. Nápad dobrej. Ale moc jsem ho nepochopil.( Nedávno ho nádali na primě zrovna po filmu Den poté.) Nepochopil jsem ho asi z důvodu že jsem překlikával mezi Soudkyní sexu a Sunshinem.. :D. Jinak určitě se podivám na všechny co jste mi napsali. Všem děkuji a když si na něco ještě vzpomenete tak se určitě tady zastavte.. :)

stribrnak*

Fejky zkus film 10000př.n.l ten se ti bude líbit,nádherná výprava

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]