Film č. 1vím, že to bylo o nějakým námořníkovi, který přistál u opuštěného ostrova, kde žili nějací domorodci. Zamiloval se do jedné holky a chtěl si ji vzít, ale na ostrově zůstat nemohl. Pak tam byli ještě nějací záporáci a ten hl. hrdina měl za úkol skočit ze skály do moře. Moře bylo mělký, až na malý otvor, který právě byl pod tou skálou. On se tam trefil a někam podplaval. Tak prokázal, že je hrdina a mohl si tu ženskou vzít. on se však vrátil domů (do anglie) a zjistil, že ten ostrov neexistuje, že je nějak zakletý, že nejde vidět. Po x letech se tam ale nějak vrátil a končí to tak, že s tou ženskou večeří. Mám pocit, že tam jmenoval dívku "Helen", ale nevím, jestli to byla ta na ostrově nebo nějaká jeho přítelkyně v "reálném světě".Vůbec si nemůžu vzpomenout, co to bylo za film. Hlavní role hráli nějací známější herci (ten námořník, který se vrátil jak starý... nějak se mi vždycky vybaví Kevin Costner nebo někdo typově podobný).Nejedná se o Poccahontas - důležité body jsou: období někdy z minulosti (není to současnost), hlavní hrdina je skáče ze skály do moře, aby se trefil do úzké díry (tak nějak si vybavuji, že ten otvor vedl k nějakému altánku, do kterého dal hlavní záporák dynamit a hl. hrdinovi se ho takto podařilo zničit), ostrov je neviditelný.Pamatuji si, že v tomto filmu jsem poprvé slyšela vysvětlení pojmu "tabu" (to byla ta díra pod skálou)Prosím, poraďte. Trápí mě to už strašně moc dlouho.Film č. 2film, kdy musí hlavní hrdinka (myslím, že po autonehodě) na operaci a při té příležitosti zjistí, že je adoptovaná a že ji nemůžou operovat, dokud se nezjistí, jestli někdo z její skutečné rodiny neměl nějakou dědičnou nemoc či co... Tak se vydá hledat svoji matku a když ji najde, tak zjistí, že ta matka neví, kdo je jejím otcem, protože ji někdo znásilnil po maturiťáku a proto pak vlastně dala tu svou dceru k adopci. A rozjede se pátrání po tom, kdo by to mohl být a co se vlastně tehdy stalo...Film č. 3Byla tam nějaká ústřední dvojice (pravděpodobně bratři), kteří kutili takové různé vynálezy, vzpomínám si na odpadkové koše na dálkové ovládání, na auto, které se při honičce s policajtama rozpůlilo na dva motocykly, které projely úzkou uličkou, do které se auto nevešlo, pak tam měli něco, co se tvářilo jako tramvaj, ale bylo to jen čelo z ní nasazené na nějaké drezíně a víc si toho ani nepamatuju. Asi to bude kravina, ale prostě jsem si na to vzpomněl a vrtalo mi to hlavou.
Vodní svět to na 100% není. Ten jsem viděla. Není tam žádné skákání ani nic takového. Navíc se to odehrává v budoucnosti, tohle bylo někdy z dob nějaké války (stoletá?, americká za nezávislost?)...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.