Poprvé je to velmi důležité. Nebojte se toho. Jednou stejně k tomu dojde, pokud jste zdravá. Doporučuji společně s klukem přečíst Tantrické techniky na www.tantra.cz. Hodně krásných prožitků.
Ahoj,ničeho se neboj,ten s kým půjdeš spát,taky z toho bude mít strach,jestli nezklame
hana*
Taky bych řekla, že i tvůj protějšek bude mít strach, aby nezklamal. Bylo by možná na místě si ujasnit, jestli to opravdu chceš. Já jsem k souloži docházela tak nějak přirozeně, pomalu, kdy jsme během jednoho roku měli líbání, pak nějaké to objíždění, pak jen hlazení"tam"na těch místech - to už jsem jednou měla i orgasmus, protože se mi to moc líbilo... No a úplně nahatí v posteli jsme spolu skončili až po roce.
Většinou mívají slečny strach z něčeho konkrétního že to nebude takový, jak si to vysnily, nebo třeba jestli to nebude bolet - mohla bys to upřesnit, z čeho máš strach?
nemas se vubec ceho bat.pokud te tvuj kluk opravdu miluje tak nebude nikam spechat...musis si ale byt jista ze to opravdu s tim clovekem chces...jinak si to muzes jednou vycitat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.