Nejste přihlášen/a.
Ahoj lidi, už delší dobu sháním noty na jakékoliv písničky Michala Davida, na hodinu zpěvu pro učitelku samozřejmě ke klavíru i s textem. Obešel jsem různé obchody a žádný zpěvník z těma písničkama není. Už jsem prolezl dost webovek a nic. Dokonce už mám po tetě co pracuje v Hybernii domluveno až bude mít Michal čas, že mi ěco nakopíruje, ale už to trvá skoro rok. Neměl by někdo nějaké noty jeho písniček nebo nějaké typy jak se k nim dostat. Díky moc
supermusic.sk/...= Našla jsem pouze slova a akordy. Popátrám a kdyby něco bylo napíši.
doplněno 15.06.11 09:40:mojenoty.cz/... Zde jsou různé písně pro klavír, nevím sice jaké jelikož přihlašovat se sem nehodlám ale třeba by se vám něco hodilo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.