Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nějaký tip na usměvavou bláznivou komedii?

Od: gregory odpovědí: 7 změna:

Zdravím, dal by někdo tip na nějakou bláznivou komedii, kde se zasměji? *smich*

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Parba v Las Vegas, Zombieland:)

krkovicka*
hodnocení

0x
Blaznivá školka-to můžu furt,taky Někdo to rád blond ;)

hodnocení

0x

Ženy v pokušení :))

gregory
hodnocení

Děkuji moc za tipy! Něco znám a něco ne. Určitě se na to kouknu!

nadne
hodnocení

0x

No, jedině z minulé doby: Anton Špelec ostrostřelec. Slunce, seno, jahody. Slunce, seno a erotika. S Tebou mne baví svět. Marečku podejte mi pero. Vrchní prchni! Někdo to rád horké. Filmy s Charlesem Chaplinem. Laurel a Hardy. Ducháček to zařídí. Eva tropí hlouposti. Moje tety a já. aj.

hodnocení

0x

Docela jsme se poslední dobou zasmáli u Doktora od jezera hrochů.

huli
hodnocení

0x

a co mrknout přímo na komedii co se jmenuje Bláznivá komedie, jsou 3 díly ale pozor druhý není nic moc, ale i když taky nebo Škola zlodějů, to jsou určitě filmy u kterých se pobavíš. Hlavní role v nich stvárnil skvělý představitel populárního Fantozziho a v těch třech bláznivých jej ještě doplňuje Renato Pozzeto což jsou dva nejlepší komici Itálie vubec a filmy nejsou ani tak staré zrodily se v 90letech. Ještě dobrá komedie jsou Nástrahy velkoměsta.

Velmi dobré komedie jsou Bažanti jdou do Boje, Velký bazar a Bažanti jedou do Španělska - hlavní role Les Charlots

Jsem nesmělý ale léčím se, Uprchlíci, Kopyto, či Otec a otec nebo Hořčice mi stoupá do nosu, skvělá komedie je i například Nalevo od výtahu či útěk v hlavních rolích Pierre Richard a v určitých ho doplňuje Gerrard Depardie

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]