Nejste přihlášen/a.
Ahoj,nemáte někdo zkušenosti s kouřením fajfky? Jakou byste doporučili a podle čeho vybírat? Nemyslím tu vodní, ale normální.
Díky za rady
Zkuste se inspirovat třeba zde www.fajfky.cz dědovi jsme koupili jednu podobné téhle fajfky.cz/... Myslím, že je to vhodný dárek, avšak tato úzká specializace vyžaduje mít blízký vztah k obdarovanému... Když už jednou koupit, tak kvalitně!
Díky, fakt hezký, ještě bych potřebovala vědět jaké jsou mezi nimi rozdíly... To se kouří všechno stejně a liší se jenom vzhledem? nebo třeba které jsou nejvhodnější pro začátečníky?
No, pro zkušenější kuřačky, a to ty jsi, bych doporučil ty nejsilnější kubánské doutníky, protože ta fajfka, dýmka či čibuk, má velmi úzký troubel.
ale já nejsem zkušená kuřačka... (teda zkušená jo ale kuřačka ne
... doutník si občas dám ty můžu, cigára sem kouřila jen chvíli s tím sem začla to mi bylo myslím 11, a byla sem mezi prvníma u nás ve třídě to mi všichni záviděli a já sem se jim posmívala že to neumí... až jsem si něco vydělala tak sem se na to vykašlala a dám si už jen občas doutník.. a teď se zase posmívám těm co kouří cigára protože to je pro malý děti
a nebo pro žebráky co nemají na doutník...
Ale proč jsem se ptala:Můj minulej kluk mě naučil co všechno se dá hulit, a to byste nevěřili co to je různejch rostlin, myslím i z těch legálních co se dají normálně natrhat v přírodě nebo koupit , a po některejch je člověku fakt dost dobře a to nejseš kuřák protože v tom není nikotin. A protože se mi to nechce balit tak to chci zkusit do fajfky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.