Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zamlžují se mi brýle

Od: honza123* odpovědí: 7 změna:

Kdo nosí brýle to určitě zná. Přijdete z venku z mrazu do tepla a zamlží se vám brýle. Podělte se, jak předcházíte tomuto problému. Určitě je mnoho přípravků, ale jsou opravdu tak spolehlivé? A co třeba nějaké "babské rady"? Pište, pište. Určitě nejsem sám, koho to bude zajímat.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No, nejspolehlivějším řešením je nosit v kapse brýle druhé. Tak to řeším já...

janas*
hodnocení

0x

To znám, mně se to dnes stalo nejméně pětkrát :) Nevím, zda Vám moje rada nějak pomůže, ale jednu dobu jsem uvažovala o tom, že si koupím brýle s nezamlžujícími se skly. Pak jsem si ale řekla, že ta investice mi za těch pár dní v roce nestojí, tak z toho nakonec sešlo. Bohužel Vám tedy nemohu poskytnout žádné bližší informace o tomto druhu skla, ale v optice Vám určitě rádi poradí.

hodnocení

0x

Už to roky neřeším, jde o zvyk a zamlžení netrvá dlouho.

Dokud venku na mraze skla brýlí vychladnou, a dokud v teplé místnosti bude vodní pára, do té doby se pára na těch sklech bude srážet - zamlžovat... až se skla v místnosti ohřejou, pára se nebude srážet.

Pokud odizolujeme skla od vlhkého tepla, nebude se pára srážet...a nebudeme vidět, protože taková izolace, která by byla účinná, není průhledná. Takže, jak radil kolega, buď druhé brýle v teplém obalu, nebo kapesník a orosené utřít. I tak brýle musíme čistit... a orosené nebo zamlžené se čistí lépe.

hodnocení

0x
Dobry den, v ocni optice jsou pripravky proti zamlzovani skel bezne dostupne. Kapnete trosku na skla a do sucha rozetrete napr. bavlnenym hadrikem. Jsem s temito pripravky nadmiru spokojen. Sam nosim bryle pres 30.let. Ochranny film vydrzi na sklech dokud je neumyjete. Bryle alespon jednou za den umyjte mydlovou vodou a prelestete specialnim hadrikem, ktery zakoupite taky v optice. Nikdy ne papir.

pejsanek*
hodnocení

0x

No tak co se mě tyče dost mě to štvalo ale od dob kdy nosím čočky není co řešit ty se nezamlží :D

jim*
hodnocení

0x

Jo i to me stvalo-mimo plna jinych veci a tak jsem podstoupila operaci leaserm po ktere jsem uz leta touzila a SUPER ,vrele doporucuji!

zzabulka*
hodnocení

0x

Ahojky...výborný prostředek je od firmy EURONA je za 99 kč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]