Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Seriál - máte doma uklizeno?

Od: fiik* odpovědí: 5 změna:

Nevíte někdo kde se můžu na internetu podivát na máte doma uklizeno? Hledal sem snad všude ale nikde to nemužu najít tak se snad najde nědko šikovnější..

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lui*
hodnocení

0x

Nedělal si někdo srandu? Nemyslel tím pořad Prostřeno na Primě? Tam chodí návštěvy "šmejdit" po bytech hostitelů. Já bych takové "hosty" asi vyrazil, kdyby mě lezli do skříní apod.

krkovicka*
Lui,to buďte rád,že jste ještě neviděl tuhle reality!Dávali to myslím na barrandově dopoledne.Schválně až někdo to tady najde tak skoukněte.Nepochopíte.A pro tazatele,zkuste hledat podle original názvu.Taky jsem zvědavá.
pt®

Asi dvakrát jsem ten pořad zkoukla ale také už nevím na jakém programu, ale je to síla. - stařenka

fiik*
hodnocení

dal sem do vyhledavače originál. název a nic zase jenom na youtube kousky. Nevím asi špatně hledám on to tedka vysíla barandov ale nemám čas to sledovat a nebo si nato nevzpomenu.

morena*
hodnocení

0x
Nějaký díly se dají zkouknout na Youtubku česky i originál:

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]