Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Znám jenom melodii písničky

Od: shiori odpovědí: 18 změna:

ahojky.. já vím že nejsem první a předpokládám že nejsem ani poslední.. byla jsem na slavnosti a od té doby mi hraje jedna melodie v hlavě.. zní asi: parapapa papapa paapaapaa parapapa papapa.. a takhle pořád dokola.. nejspíš je to česká písnička.. jiné tam totiž nehráli :D už jsem i zkoušela různé vyhledavače podle melodií ale bez úspěchu protože je to všechno na anglické songy.. budu ráda za každý tip :)

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

to by neměl být problém...jen je třeba příště sem dát tu melodii a ne text té písničky *smich*

ale už bez srandy, teď jeden z těch každých tipů:

na té slavnosti někdo tu hudbu produkoval, ne? kontaktovala bych pořadatele té slavnosti, dostala z něj identitu toho diskdžokeje, a od DJ vymámila seznam skladeb, nebo zapůjčení CD /DVD, ze kterého ta hudba šla... a poslouchala a poslouchala... a těšila se...

stribrnak*

13.tá od Ludvíka Béthovenů?

hodnocení

0x

Proč si tady děláš legraci?!Najdi si jiný web,třeba o vtipech,tam se vyřádíš!

*haha*Protože sranda muší bejt, i kdyby fotra věšeli*ua*

hodnocení

0x

Jojo. Tu znam. Pokracuje to: ramtatamta pampam...

Ale budu sobeckej a nazev pisnicky si necham pro sebe.

marenka*
hodnocení

0x

Není to tahle? lyrics.host.sk/...

naihonn*
hodnocení

0x

To sedí možná tak na pár desítek ( stovek ) songů, třeba to docela skoro sedí i na

tuhle

olaf71*
hodnocení

0x

a nebylo to spíš parapa pa papapa rapa raraparapa*tuc**andel*

hodnocení

0x

To vypadá na Čajkovského klavírní koncert*ua*

krkovicka*
hodnocení

0x
To bude polka.

Nebo rumunka.

martinaa*
hodnocení

0x

Rap das armas? Ten text by odpovidal:D

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Jedině to pravý paapaapapaaaaaa je toto:

stribrnak*

fuj to je,ale hnus

slonbonjohn*

Nic pro puberťáky odkojený TUC TUC. ;)

stribrnak*

každá písen od Lucie je hnus,to je můj názor,je si poslechni to jejich hnusný protahování slov ,to je příšerný ,jinak jsem na bigbít srdcem

peta1*
18.07.11 20:12
hodnocení

0x

jerzymalinowsk
hodnocení

0x

Tak máš kliku, protože to vím. Jestli to bylo v češtině netuším ale u nás se hrála v polštině

Halina Kunicka - Orkiestry dete

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]