Nejste přihlášen/a.
ahojky.. já vím že nejsem první a předpokládám že nejsem ani poslední.. byla jsem na slavnosti a od té doby mi hraje jedna melodie v hlavě.. zní asi: parapapa papapa paapaapaa parapapa papapa.. a takhle pořád dokola.. nejspíš je to česká písnička.. jiné tam totiž nehráli :D už jsem i zkoušela různé vyhledavače podle melodií ale bez úspěchu protože je to všechno na anglické songy.. budu ráda za každý tip ![]()
to by neměl být problém...jen je třeba příště sem dát tu melodii a ne text té písničky ![]()
ale už bez srandy, teď jeden z těch každých tipů:
na té slavnosti někdo tu hudbu produkoval, ne? kontaktovala bych pořadatele té slavnosti, dostala z něj identitu toho diskdžokeje, a od DJ vymámila seznam skladeb, nebo zapůjčení CD /DVD, ze kterého ta hudba šla... a poslouchala a poslouchala... a těšila se...
Jojo. Tu znam. Pokracuje to: ramtatamta pampam...
Ale budu sobeckej a nazev pisnicky si necham pro sebe.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.