Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Romantiká komedie - byla by?

Od: denita* odpovědí: 8 změna:

Ahoj, hledám nějakou romantickou komedii, ale z moderní doby - ne někdy z 19. století. Jako byla např. Přes noc třicítkou nebo 27 šatů. Poradíte mi? Hledala jsem podle herců, žánru, všeho možného, ale většinu jsem už viděla. Pokud by vás napadal nějaký dobrý filmík ( nejlépe hodně podobný "Přes noc třicítkou"), napište, prosím. Díky moc!

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

morena*
hodnocení

0x

Ahoj, dávám odkaz na dobré romantické komedie, určitě si tam vyberete a jsou i modernější, zkuste:

kfilmu.net/...

eulalie*
hodnocení

0x

A film Návrh se Sandrou Bullock jste viděla? Docela vtipné a romantické zároveň, tak jako i ostatní její filmy.

krkovicka*
hodnocení

0x
Nevím jak se to přesně jmenovalo ale nejvíc jsem se u toho nasmála:Jak si starý chlap díky naušnici prohodil tělo s 13ti letou a naopak.Myslím že Žába to mělo v názvu.Taky doporučuji Někdo to rád blond,Jak ztratit kluka v 10ti dnech a 10 do tuctu.
denita*
hodnocení

Děkuju moc za odpovědi, ležím doma už 2 týdny nemocná a došly mi nápady. Díky moc!

asminkam*
hodnocení

0x

Na romantický komedie moc nekoukám, ale Sexbomba od vedle je pěknej film ;)

hodnocení

0x

Žába k zulíbání (holka si prohodí tělo s chlapem), Po čem ženy touží (chlap slyší myšlenky), Velký (malý chlapec si přeje vyrůst a ráno se vzbudí dospělý)...

nikl*
hodnocení

0x

Co treba muzikalni komedie Mamma Mia:)

denita*
hodnocení

Zase moc děkuju, shlédla jsem některé a přesunula jsem se k rodinným komediím - může vřele doporučit Dvanáct do tuctu 1 i 2, je to super! A děkuju za všechny tipy, určitě se sem někdy zas vrátím pro inspiraci!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]