Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Film podle skutečnosti

Od: papaja* odpovědí: 13 změna:

prosím neví někdo jak se jmenuje film podle skutečnosti jedná se o americkej film o mladé rodině která jela na pohřeb své babičky a uvázla ve sněhu i s malým miminkem a bojovali o holý život jo a on byl voják kterého pustily na propustku.U nás to běželo tuším tak kolem 93-95 roku a název byl tuším zajatci sněhu ale když to dám do googlu tak mě to nic nevyhodí asi to byl trochu jiný název *tanec*prosím poraďte jak se ten film jmenoval je fakt super strašně moc ho scháním dík moc všem

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fixa
hodnocení

0x

Nepamatuješ si z toho filmu nějakého herce?

papaja*
hodnocení

byli to úplně neznámé herci,ale na konci byla fotka skutečných hrdinů co to prožily:)koukala jsem na různé weby a spousta lidí tento film schání a na slovensku to byl název zajatci ve sněhu.Děkuji že se zajímáš dík moc

ladinpraha*
hodnocení

0x

Že by to byl tenhle?

fdb.cz/...

papaja*
hodnocení

asi jsem blbá *zed*ale je tam jenom název filmu a ani to nejde spustit a nic tam otom není napsáno,tak nevím jestli to je on,ale dík

krkovicka*
Taky mi to nejde.blbá nejseš jediná ;)
papaja*
hodnocení

už jsem se lekla *placni*že už mě z toho hledání hráblo hledám to už několik měsíců

ladinpraha*

Vypadá to, že film nikoho nezaujal natolik, aby se k němu vyjadřoval.

papaja*
hodnocení

já se klidně k němu vyjádřím otázka je jestly to bude k něčenu

krkovicka*
Film bohužel neznám,nebo viděla,ale název mi nic neříká.Líbí se mi ale filmy na základě skutečných událostí.
papaja*

já taky mám ráda filmy podle skutečnosti proto scháním tento film ten by se ti fakt líbil začátek normální rodinný,ale pak kdyžse dostanou do sněhové vánice a zabloudí tak nastává fakt boj o holý život a to miminko je fakt v ohrožení .pamatuju si že na konci byla ta fotka opravdových hrdinů a ten kluk přišek o tuším nárt nohy protože mu zmrzli a byl odměněnej za statečnost fakt super film.*srdce*

papaja*

skvělej film podle skutečnosti je Tisíc hrdinů dávali to tuším na české televizi nebo na Nově

kacu*
hodnocení

0x

Zkus si to najít a stáhnout na ulozto.cz

papaja*

tam jsem to hledala jako první a nic dík

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]