Nejste přihlášen/a.
prosím neví někdo jak se jmenuje film podle skutečnosti jedná se o americkej film o mladé rodině která jela na pohřeb své babičky a uvázla ve sněhu i s malým miminkem a bojovali o holý život jo a on byl voják kterého pustily na propustku.U nás to běželo tuším tak kolem 93-95 roku a název byl tuším zajatci sněhu ale když to dám do googlu tak mě to nic nevyhodí asi to byl trochu jiný název prosím poraďte jak se ten film jmenoval je fakt super strašně moc ho scháním dík moc všem
asi jsem blbá ale je tam jenom název filmu a ani to nejde spustit a nic tam otom není napsáno,tak nevím jestli to je on,ale dík
já taky mám ráda filmy podle skutečnosti proto scháním tento film ten by se ti fakt líbil začátek normální rodinný,ale pak kdyžse dostanou do sněhové vánice a zabloudí tak nastává fakt boj o holý život a to miminko je fakt v ohrožení .pamatuju si že na konci byla ta fotka opravdových hrdinů a ten kluk přišek o tuším nárt nohy protože mu zmrzli a byl odměněnej za statečnost fakt super film.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.